Höst måndag!

Oj oj oj vad dagarna går fort..
Jag har känt mig lite konstig de senaste veckorna och det märks av även på jobbet, vilket jag tycker är skit jobbigt. För att jag blir så arg och iritterad på mig själv när jag missar eller glömmer saker, saker som är typ våra rutiner eller som jag annars gör dagligen på jobbet. 
Jag tog beslutet att gå till en läkare och kolla upp det (jag kände även av andra symtomer) och jag misstänkte att det var blodtrycket och jag hade rätt. Jag har lågt blodtryck och vad det beror på vet jag inte. Men det känns skönt att veta vad det är i alla fall och att det inte är farligt. 
 
Den här helgen har jag jobbat, och jag var ledig i fredags och idag vilket är superskönt. Men då passade mamma på att ta hjälp av mig, då hon inte kunde lämna Wilma på skolan för att hon hade annat inplanerat på morgonen. Så jag har ändå fått gått upp tidigt och lämnat henne och igår ringde Wilma till mig när jag var hos Joakim och så sa hon att hon ville gå till skolan idag. Och det var inte det som jag var sugen på, men jag ställde upp ändå. Så imorse gick vi till skolan och jag kan väl erkänna att det är en win win situation, då jag även får en morgonpromenad.
 
Mina stora rädda världen planer idag är att tvätta och bara ta det lugnt! Det tycker jag att jag är värd :) och ta en selfie eller två ;)
 
Ha en fin måndag!
 

Kommentera här: