Hej så länge!

Just det jag glömde säga att uppdateringen på bloggen kommer att vara väldigt dåligt de närmsta dagarna.. vi får se de kanske kommer dyka upp något mobil inlägg men annars så kommer jag blogga mer på torsdag. Detta beror på att imorgon så har jag Funky kidz och sen på onsdag så åker vi på en liten studieresa till Östhammar och Öregrund och kommer hem på torsdag.

Så aa, vi hörs på torsdag, förhoppningsvis tidigare! ;)

Äntligen mina!

Ja som sagt måndag idag.. imorse kan jag ju säga att jag inte var så jätte pigg på att gå upp klockan sex, men jag gissar att det bara är att vänja sig.. Annars har dagen rullat på bra, jag och Denise fick en egen buss till station :) Sen gick vi till Vagabond där jag provade mina skor som jag hade sett, haha var uppmärksam på att jag redan kallar de för "mina" skor. Nu kan jag säga att det är mina, för det är de! :)


Här har vi dom! de kostar 1000;- på Vagabond, de finns även på Nilson shoes och kostar 999;- men då är de i mocka.

M+M

Ja då var det måndag igen då, shiit vad dagarna går fort! Ja i lördags så gick det ganska bra med att servera, det vart bara en liten kris där med maten men den löste sig ganska bra tror jag. Jag och Linnea var champagne ansvariga och det tyckte jag var jättekul, stå där och servera champagne, vin, öl och vatten. På slutet runt nio så var jag och de andra tjejerna jätte slut i fötterna, shiit vad ont det gjorde! Men så fort vi slutade så vart vi skit pigga och glada så det slutade med att vi hamnade på dansgolvet resten av kvällen. Men sen kom mamma och hämtade mig vid halv 12 och då var jag ganska nöjd faktiskt och jag somnade direkt när jag kom hem!
Ja tänk er själva att gå/springa runt 12 timmar i streck.

Nej men det var väldigt roligt och tack Maria för en riktigt fin dag, Du och Magnus var väldigt fina tillsammans :)


Mitt nya yrke? Kanske inte..