Skrattretande.

Ja anledningen till att jag inte har bloggat sen i onsdags är för att jag har varit hemma hos Joakim :) Angående blogg inlägget som jag tog bort igår så är det tydligen löst.
Igår när jag och Joakim gick upp på morgonen så kännde vi oss inte riktigt 100, båda var hängiga och trötta och allt det. När vi sen kom hem efter skolan så bäddade jag ner Joakim under mitt täcke och gav honom en ipren, när vi kom hem till honom så somnade vi och sov i ungefär en timme innan middagen. Sen resten av kvällen så mådde han jättebra, men då vart jag sämre istället jag hade/har grymt ont i halsen och jag känner mig fortfarnde hängig.
Innan vi åkte hem till Knivsta igår så köpte jag en ganska stor godis påse, men jag orkade inte ens äta ngt godis eller jag var rättare sagt inte alls sugen på det. Vi skulle även se på film men jag tror inte ens att det hade gått en timme på filmen innan jag somnade och då var klockan inte ens åtta.

Idag mår Joakim bra men seg och jag har fortfarande väldigt ont i halsen och hängig, ikväll ska vi iaf kolla på film antingen Dirty Dancing 2 eller Natt på museet 2 (vi har inte bestämt oss) och så ska vi äta godis!

image description

Botten.

Okej idag så har jag inte heller haft en bra dag, på idrotten så hålle vi på med typ gymnastik och hur smidig är jag på en skala? Då har vi ett papper där man ska kryssa i de saker som man kan, jag kan säga att jag kanske kryssade i en femtedel av de pappret. Jag kan inte ens göra det enklaste som verkligen alla andra kan göra, självförtroendet och lusten till att ens försöka sjunker ganska snabbt kan jag säga! Sen så fick jag också reda på mitt idrotts prov som jag gjorde för flera månader sen, och när jag då fick de sämsta betyget hittils så ville jag bara gå in i väggen ungefär.
 
Men idag när jag kom hem och upptäckte att jag inte behövde plugga någonting så vart jag genast på bättre humör:) plus att Joakim är påväg hit just nu och ska sova här, det kan inte bli så mycket bättre! :)

Shiit vad barn kan göra en på bra humör! :)

Igår var jag på riktigt dåligt humör, allt var bara fel!
Efter skolan så var det dags för terminstarten av Funky Kidz och det var jätte kul att se så många nya ansikten och även de barn som jag har haft förut också, sen så kan man också verkligen se vilka barn som är småsyskon till andra barn som man har haft. Men Funky Kidz piggade iaf upp mig och gjorde min dag så mycket bättre! :)
Efter Funky Kidz så åkte jag hem till Joakim efter att ha duschat och packat ihop lite och Joakim piggar också alltid upp mig! ;)


Denna termin är det den här skivan som gäller, min favorit låt (av de låtar som vi använder till 4-5 åringarna) måste nog vara popcornfrisyr :)