Ledig imorgon! :D

Hejsan på er alla! Hoppas ni har en fin tisdagskväll :) Själv sitter jag och kollar på Elsas Värld som jag verkligen har fastnat för på tv3 play (ja jag vet att jag är lite efter ungefär 17 avsnitt men jaja jag tar igen det) och så väntar jag också på min pojkvän som jag hoppas kommer snart :) 

Idag kännde jag mig lite bättre än igår och som tur var så har vi faktiskt tagit det ganska lugnt i skolan :) första lektionen fick vi skriva ytterst lite och sen fick vi börja kolla på en film och fråga mig inte vad den hette för det vet jag inte... sen hade vi håltimme i nästan två timmar innan idrotten som btw var ganska jobbig. Men sen avslutade vi dagen med att se ett avsnitt av Chefen Undercover (om de heter så?) så ja jag kan väl inte riktigt klaga? :)


Efter skolan så var det dags för Funky Kidz, så jag fick skynda mig hem och det var knappt så att benen orkade lyfta mig eftersom jag var så trött och hungrig. Men jag hann komma hem byta om och slänga i mig två mackor, eller rättare sagt jag fick ta med mig de när jag gick men det gick bra jag kom bara lite sent.

Kvällens outfit:

God natt kanske?

Ja jag ligger nerbäddad i sängen och det har jag gjort ända sen jag kom hem från skolan för kanske fyra timmar sen. Jag fryser så sjukt mycket och sen har jag haft ont i magen hela dagen:(

Men jag ska försöka att sova tidigt ikväll och ja det innebär att jag kommer att missa premiären av Smash som är på 3:an klockan 21:00 ikväll!

Dagens outfit:

I love spontanshopping!

Igår så kände jag mig ganska uttråkad och nästan lite stressad över att jag och Joakim inte har gjort något på lovet, men sen kläckte Joakim den bra idén om att vi skulle åka in till Uppsala. För er som känner mig bra så kanske ni kan gissa att jag genast vart väldigt glad :) 

Dagen slutade med att vi åkte till Gränby och det vart några kassar:) I love spontanshopping! ;)Idag så har jag och Joakim varit i Uppsala igen men inte för att shoppa utan för att passa Joakims lillebror och hans kompis, de skulle kolla på bio och jag och Joakim såg till så att de kom in och så :) Just nu sitter vi och kollar på BigBrother och äter lite godis som vi köpte idag, haha jag tror att ett och ett halvt kilo räcker för helgen:)

Ha en bra helg nu allihop!