iPad Air

Just nu sitter jag och mormor och kollar på Lotta på Liseberg, eller kollar och kollar jag sitter mest och håller på med min nya iPad Air som jag köpte idag :) 

Men innan jag köpte den så hämtade jag Joakim på jobbet, sen åkte vi till polishuset för att jag skulle förnya mitt pass. Så där satt vi i två och en halv timme, så då tyckte jag att jag förtjänade en iPad :)

När vi kom till polishuset var det könummer 736, på min lapp som jag tog var det nummer 741 vilket jag tyckte var konstigt eftersom jag hade hört att det skulle vara lång kö. 
Men då kom det fram en polisman och sa att det inte var våran tur när det blev nummer 741, utan det skulle gå ett helt varv till innan det var våran tur. Det vill säga att det var ungefär hundra personer innan oss. Men jag tyckte i alla fall att tiden gick ganska fort.


Min nya älskling💕

Grattis Eric!🎈

Shiit jag hinner inte med att blogga, dagarna går så fort när man jobbar och kommer hem senare än vad man brukar göra. 

Men som jag skrev sist så blev det väldigt mycket att göra igår på jobbet, men jag tycker att jag och Lasse fixade det riktigt bra :) Plus att vi slog rekordet i kassan!
På slutet av dagen var han extra snäll och släppde iväg mig hem för att jag skulle iväg på födelsedagsfirande senare.

På kvällen var vi då hos Eric som fyllde år, där grillade vi hamburgare, åt efterrätt och drack massa olika drycker (och då menar jag både alkoholfritt och alkohol). 
Vi satt även ute i tält hela kvällen (är det sommar så är det!) 
Det var en super trevlig och rolig kväll och jag önskar att jag hade kunnat stannat kvar längre, men jag var ju tvungen att jobba idag så jag gick runt elva :)
Vid halv tre kom Joakim hem och la sig och jag läste på Facebook idag att festen höll på till 06:30!! 


Jag kom på idag att jag tyvärr inte tog några bilder igår, så istället får ni en bild på mina gula byxor som är påväg hem från jobbet och som ska ha helg! Haha

Caramel😍

Egentligen har jag inte så mycket att säga.. Jag jobbar på som vanligt och imorgon kommer det komma hur mycket folk som helst så jag gissar på att det kommer bli super stressigt! 

Jag fick även en förklaring till varför jag har mått dåligt idag, det visade sig att jag hade glömt att ta mina mediciner igår. Men jag läste om det och det verkade som att det inte skulle vara någon större fara.


Skål på alla er som inte ska upp och jobba imorgon! Själv ligger jag redan i sängen och tänkte sova nu:)