Rituals

Jag har haft en riktigt bra dag idag igen, vilket känns väldigt bra😊 Men nu känner jag att den börjar dala neråt så det är nog bäst att jag går och lägger mig snart. 
Jag och Joakim åkte till Gränby efter jobbet och käkade mat, älskar deras tacotallrikar dom de har där😍 
Fick även med mig två påsar hem, observera att det bara blev två påsar👏🏼

Bland annat från Rituals, älskar verkligen den butiken! Det luktar så gott och jag känner verkligen ett lugn som sköljer över en när man kommer in. 

God natt på er!😘

Toppen måndag!

Kanske inte många som brukar ha denna rubrik, men jag tycker att jag har haft en riktigt bra idag :)
 
För det första fick jag sovmorgon vilket var super skönt, kom till jobbet och insåg att det skulle bli en lugn dag eller rättare sagt en dag då jag slipper stressa så att jag får ont i bröstet.
Efter lunchen hade jag tänkt att ta tag i faktura högen och sitta med den i lugn och ro, men istället så bara rasade det in massa mejl som jag fastnade med istället.
Sen såg jag att grupperna slutade tidigt, vilket betyder att jag inte behöver springa runt som en galning med vagnen på kvällen. Utan jag kunde istället plocka undan efter dem och göra allt klart inför stägning, sen satt jag vid datorn med mejl och planeringar vilket var jätte skönt att äntligen få ett lugnt avslut på dagen. 
 
Och nu har jag inga speciella planer inför resten av kvällen, kanske läsa en bok? eller kolla en serie? Vi får se, känner mig bara så glad och ändå lite avslappnad idag:) 
 
Gud vad jag saknar er, bästa klassen!
 

Söndagsmys

Det var så skönt att vakna av sig själv imorse utan att höra alarmet!
Efter frukosten tog jag en lång dusch och när jag kom ner så fick jag ett sms av Mita, hon frågade mig nämnligen om jag kunde vara mamma idag. Haha tycker att det låter så roligt och självklart så ställde jag gärna upp👏🏼
 
Först var jag nere vid ladgården och kollade på det nya stallet som håller på att byggas, hälsade på de två nya kattungarna och på hästen såklart. Sen gick jag hem till pappa och Mita, hälsade på min lilla Tjabo och började plocka ur diskmaskinen och diska. Sen åkte jag in till Uppsala och hämtade Albin från kalas och på vägen dit hämtade jag upp Emelie hos mormor. Sen åkte vi och handlade innan vi åkte hem igen.
 
När vi kom hem så fortsatte jag att städa huset och som jag har sagt när jag var mindre så är det fortfarande roligare att dammsuga hos dem eftersom det syns verkligen när man har gjort det eftersom Tjabo hårar så himla mycket.
 
Jag och Joakim skulle stå för middagen och då blev det hämtmat från Thaivagnen och glass till efterrätt. 
Nu är vi hemma igen och jag känner mig ganska trött, men vi tänkte kolla på det sista avsnittet av PH så att vi äntligen kommer ikapp. Det känns så skönt att klockan bara snart är halv nio också.Jag kommer garanterat somna med ett leende på läpparna efter denna dag😊