På tiden?

Efter midsommar har jag väll spenderat den mesta tiden med Dess och Ellen, som idag så var vi vid särsta och premiär bada, haha på tiden va? jag som typ brukar bada i början av maj.

Nyss satt jag på säng kanten med fötterna i sängen och mobilen i höggsta hugg! asså varför ska katter alltid ta in massa djur, den här gången var det en åytteliten mus, tror faktist de var första gången som pripps tagit in en mus det brukar alltid vara fåglar. Så nu vågar jag inte gå ut ur mitt rum eftersom han var pecis utanför min dörr (fast Icke har tagit bort den nu, hoppas jag:S) men ändå läskigt:S


En liten random bild sådär;)

Midsommar!

Nej få skäms på dig Jennifer.... det var alldeles för länge sedan jag blogga sist. Jag kan ju börja med att berätta om midsommar.

Jag firade midsommar hos pappa, för en gångs skull:)
Vi käkade och hade 5-kamp. Jag och pappa kom faktist delad andra plats, duktigt va?(A) sen så körde jag och Karolina ett par varv runt med fyrhjulingen, det finns nog inget annat som uppfriskar bättre än att åka/köra fyrhjuling:)

Sen så kunde det ha hänt en hemsk sak som det gjorde förut en midsommar med Masen (fast då var jag inte med)
Tjabo sprang runt och skällde vid staket mot skogen (som han oftast gör) men iaf den här gången sa Mita; nu har han nog sett något, så jag kollade på homon och såg att han stod på en sten och sedan hoppade han ner på något annat och sen över staket. Så jag och Mita flög upp från stolarna och sprang och ropade på honom. Och jag såg att han jagade något det såg ut att vara ett rådjur, men rådjur har väll en vit rumpa elr? för det hade inte det som Tjabo jagade, så jag vet inte vad det var. Men han kom tillbaka till sist som tur var:)

Jag har tyvär inga bilder från midsommar:(

Lyxigt ska det va!

Just nu sitter jag och kollar på Sex and the city och det är verkligen beroendeframkallande, det går mån-tors kl.23:00! och ikväll har jag lyxat till det lite med doppade jordgubbar i chocklad, mums!


Förlåt om bilden e lite dålig...