Rossön 2016

En underbar vecka i Rossön har nu gått.
Det känns som att vi har varit där längre än bara en vecka, men jag gillar den känslan det är inte ofta man känner så när man är på semester :)
 
Vi har i stort sett ängnat större delen av veckan till att skrapa och måla om huset, vilket blev superfint tillslut!
Jag, Sofia och Emil har även varit i Östersund en dag och shoppat och hämtade upp Joakim från flygplatsen då han varit hemma knappt ett dygn och varit på begravning. Sen har vi varit på Åsele marknad och hunnit med en superfin bastukväll med lite spa feeling och i lördags var det Bäverloppet som jag skulle ha varit med och sprungit men jag hann bli sjuk lagom till den dagen, känns lagom surt när jag har tränat under våren.. Men jag får köra nästa år istället! Haha jag var den enda av 330 personer som ej deltog i loppet.. oops..
 
Här kommer lite bilder:
 
 Huset äntligen färdigt! 
Söta Tekla
 
Min nya bästis!
 
Ungdommarna fixar tacokväll!
 
Östersund
 
Emil och Sofia <3
 
Ett måste i norrland!
 
Bastu kväll!
 
Bastubad med lite hemmagjord ansiktsmask!
 
Skulle ha suttit på mig i lördags..
 
Springgänget!
 
 
 
 
 
Alla kom i mål! 
 
Jag och Joakim på bäverloppet
 
Obligatoriska 5-kampen efter Bäverloppet
 
Ungdommarna <3
 
Tekla 
 
 
Haha, jag kunde inte få nog! Så söööt!!
 
Älskar Rossön! 
 
Mera 5-kamp!
 
Haha, jag gillar dessa sena selfies som man kan hitta i telefonen dagen efter! 
 
Obligatoriska hej då vinken!
 
Nu måste jag fortsätta packa! Imorgon bitti bär det av mot Grekland!
 

Trevlig sommar på er!

Alltså denna vecka! Sista jobbveckan innan semestern och jag har haft häcken full!
Jag har varit och handlat det som behövs tills vi åker, jag har lyxat till det med nya naglar och ögonfransar, servat bilen och träffat kompisar. Så nu är jag redo att åka på semester!
 
Men först ska vi på kalas idag till lillebror Albin som fyller 9 år, sen bär det av upp till Rossön där vi kommer att vara en vecka, sen åker vi hem nästa söndag och på tisdag morgon åker vi till Zakynthos, jippi! Så då är det bara att komma hem och packa upp och packa igen i stort sett.
 
 
Ni kommer troligtvis inte att höra något från mig under denna vecka då jag aldrig har täckning när vi är där uppe.. 
 
Puss på er allihopa och hoppas att ni får en superfin sommar!
 

Helgen i ett inlägg

Som jag skrev tidigare i veckan så har det ej hänt så mycket, men i helgen hade vi lite planerat.
 
I fredags var vi hos Eric och Lena och firade Eric som hade fyllt år, det blev en blöt kväll med mycket skratt. Vi körde även en 7-kamp som mitt lag vann överlägset! Inte så konstigt när jag är med, hahaha.
 
I lördags åkte jag och Joakim med mamma och de till Norrtälje för att gå på vernissage hos Lotta. Hon har gjort super fina tavlor och jag vill ha flera av dem men som jag har nämnt tidigare så har jag och Joakim sjukt mycket tavlor redan och sen vet vi inte hur det kommer att se ut i lägenheten. Men när vi väl har flyttat så kommer vi säkert att köpa en eller två :)
Efter vernissagen gick vi och tog en fika i det fina vädret och sen åkte vi Lotta och Görans sommarstuga och badade och grillade vilket var supermysigt!
 
Idag har jag, Joakim, Sofia och Emil varit på gränby och shoppat lite inför Rossön och Grekland. Jag köpte bland annat en ny resväska som ska få följa med mig till Grekland. Vi avslutade kvällen med lite vin och grillning hemma hos Joakim, dock så kunde inte Emil följa med:(
 
Nu sitter jag i soffan med Joakim och kollar fotboll och dricker lite mer vin :)
 
 
Bilder från Fredags:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördags:
 
 
 
 
 
Nu börjar jag känna mig ganska trött, blir nog en tidig kväll ikväll! Imorgon väntas jobb och det är sista jobbveckan innan semestern!!