New Jeans

Idag kom mina jeans som jag har beställt! De är skiit snygga, men det finns ett problem.. haha kan ni gissa? självklart är de för små.. men jag förstod det faktiskt innan jag köpte dom men jag köpte de ändå eftersom dom är så snygga och de har gått ut ur sortimentet så man kan knappt få tag på dom längre.Men grejen med det hela är att jag ska komma i dom!

Lite hjälp kanske?

Jag kan inte bestämma mig:( Jag ville ha mörk lila först men sen hittade jag de rosa och just den rosa färgen var grymt snygg! men jag kan inte bestämma mig om jag ska ha rosa eller lila. Lite hjälp kanske?
Men grejen är att om jag skaffar ett par rosa, så vill jag ju ha de så här rosa. Det vill säga inte för ljusa och inte för mörka.

Men iaf vad tycker ni? rosa eller lila?

Allt och inget

Ja jag tänkte blogga lite men jag har inte så mycket att säga däremot... Imorgon har jag sovmorgon:) börjar klockan 10 och då ska vi ha nationellt prov, vi ska göra en labb. Ja och sen rullar veckan på, det är någonting nästan varje dag men det är inte så jobbiga saker direkt.. de e typ funky kidz, möte, klas och så vidare;)


Du betyder!