Saw 3d

Asså shiit igår kväll... jag var på bio med massa (orkar inte skriva alla)(a) men aa iaf vi såg Saw 3D fyfan.. men den var inte så läskig den var bara äcklig! jag trodde att den skulle vara mycket läskigare.
Men iaf idag ska jag åka iväg och dansa och jag är inte direkt så sugen på det,  på en skala 1-10 så är det 1! plus att jag har typ träningsverk bak från nacken och ner till båda armarna, så vi får väl se hur det går.. och så kommer Emelie och Petter och käkar middag här. Shiit vad kul det ska bli att åka och dansa:(Äntligen fredag och höstlov!:D

DET HÄR SKULLE PUBLISERAS IGÅR, MEN MIN BLOGG FUNKADE INTE!

Nu är det äntligen höstlov:D shiit vad skönt!! ikväll blir det nog ganska lungt, jag har några 90210 avsnitt att kolla på:) åhh, jag läste ett inlägg på någon hemsida (fråga mig inte hur jag kom in på den..) det var en mamma som skrev om tsunamin i Thailand som hon och hennes familj hade varit med i. Och ni borde läsa det, de var skit bra!

-----> http://www.sund.nu/docs/artikel.asp?tem=18&art=171 <-----

Dagens outfit:

Den nya koftan som jag visa innan, så jä*** skön:)

Tjejkväll:)

Igår var jag och dansade med Felicia, och det gick skit!:( eftersom jag inte har varit där när Thomas har börjat på en ny koregrafi och den var skit svår.. men jag hoppas på att han börjar på en ny eller går igenom den efter lovet;) Och efter dansen så träffade jag Dessie och Ellen och sen gick vi till först cubus där var det 30% i hela affären och kvälls öppet och sen gick vi till Gina tricot och där hade de 20% i hela affären och så bjöd de på dricka och sånt. Det var sjukt mycket folk, så man fick trängas och så var det lång kö till provrummen och för att betala. Jag skulle prova en klänning och den passade inte till mjukisbyxor:o konstigt.... haha eller? jag kände mig inte så speciellt fresh.. kom i mjukisbyxor och svettig efter dansen.. men men jag tror att Dess och Ellen klarade sig, eller det hade inget annat val:)

Det här köpte jag på Gina:

(och ett par svarta vanliga leggins) åhh, tänk er den bruna koftan nu när det e så kallt ute:)