Hellu!

Sitter just nu och kollar på vinterjackor, men jag hittar inte så många. Jag vill inte ha en sån här vanlig, de vill säga t.ex. svart, vit, brun eller grå. Min senaste jacka var turkos, och nu vill jag helst ha en typ randig med stora ränder och många färger eller typ en rosa. Eller jag vill ha färger som verkligen lyser typ, och som helst inte matchar varandra(a) så då vet ni hur jag vill se ut i vinter;) haha  asså sista lektionen idag, jag var helt säker på att de va fredag, men nej självklart inte:( men imogon e de fredag!:D

Jag har hittat två hitills:

typ "randig"


"matchar inte"

och som ni kankse ser längst ner på bilderna så kommer båda de här jackorna från junkyard
nej nu sk ajag slänga mig i duschen och sen blir det idol:)

Dance your feet of!

Asså jag blir så irriterad, det känns som om att det är torsdag idag:(  Jag orkar verkligen inte springa från tåget till bussen och tvärtom. Men aja de e väl bra med lite motion(a) men bara det inte blir som förra onsdagen, när han körde en kvart övertid, för då kommer vi missa buss och tåg å skitt. Idag har jag garvat åt allt och alla seriöst, Oskar lindrot HAHAHAHAHA. Och så kan jag bara passa på och meddela alla, att jag är medicin fri! haha interissant va? ;)

Dans klar:


Nej nu ska jag ta ngt att käka :)

R.I.P

Nu har jag äntligen bytt header! jag tror jag gjorde fem olika innan jag blev hyffsad nöjd. Men den här får duga ett tag nu iaf, vi får se jag kanske byter den med.Vad tycker ni om den nya headern?