Bäverloppet 2010

Tänkte jag skulle försöka mig på och blogga lite igen:) det har inte hänt så mycket sen sist jag bloggade men det här kan bli sista gången jag sitter vid datan på ett tag. Ikväll kommer det folk som ska grilla med oss, sen imorgon så åker vi till Östersund. Och sen på söndag (min födelsedag!) så åker vi till Åre och sover där sen tror jag vi kommer tillbaka till Östersund på måndag och så blir vi kvar där hela veckan i stort sätt och då blir det även storsjöyran:D Nej nu ska jag käka lunch och gå ut, det e faktist sol idag:) de har det inte varit de andra dagarna. Och gissa vad jag ska käka till lunch? pizza:o (det är såklart en speciall pizza) som de flesta vet så hatar jag pizza.

Jag har hittat lite bilder från bäverloppet som var i Rossön:


Victor i blått


Vicke


Thi i vitt och Sofia i blått


Sofia och Thi

Aa det var de bilderna jag hittade;)

Vemdalen just nu!

Hej på er!
Nu har jag landat i Vemdalen (elr aa de va för några timmar sen) asså gud kjag tog bussen från hoting till östersund (2,5 timmes bussresa) och på slutet så var jag så trött så jag orkade inte hålla ögonen öppna, men jag kunde inte somna. Men jag har haft det jätte bra i rossön:) vi har gjort allt från att badat spelat pingisturneringar (vem vann?) varit på härahella, spelat bingo, varit på allsång i bölen, och så sa farfar till mig att jag inte skulle glömma och skriva på min blogg att jag har vatit och dansat med han;) haha och mycket mer:) jag har till och med sett lite "kändisar" här uppe som ipren mannen, Erika selin från idol 09 och sen har jag sett Eric saade uppträda hihi och sen när jag kommer hem ska jag fråga min kära kusin lite snällt om hon skulle kunna skicka alla bilder sen(a)
ja som sagt vi har haft jätte bra här uppe och ni får förhoppningsvis se massa bildern när jag kommer hem;)
 
Längtar redan tillbaka till Rossön!
haha vad duktigt jag känner mig i paint btw vi bor någonstans där de e inringat:PRossön i mitt hjärta låt mig besjunga dig nu.. nanana

Bye bye Knivsta, hello rossön!

Det här blir nog sista gången jag bloggar innan jag åker:( idag har jag ägnat hela dagen åt att packa. Imorgon åker jag, Viktoria och Thi tåg till östersund och därifrån tar vi bussen till strömsund och där kommer farfar och hämtar oss:) Och sen så är det ju bra att jag hittar i östersund(y) sen efter att ha varit i rossön ett tag så kommer jag åka samma buss tillbaka till östersund och där kommer jag träffa mamma och Icke, och sen åker vi till åre över min födelsedag (25 Juli) och sen vet jag inte riktigt vart vi åker men vi kommer hem den 2 Augusti iaf:)


Rossön 09

Hej då kära blogg:/
Ha en fin sommar alla!:)