Nedräkning till mitt sommarlov!

Ja nu börjar nedräkningen till mitt sommarlov, på fredag så har jag äntligen sommarlov!:) jag ska bara stå ut i tre dagar till, eller aa stå ut och stå ut så jobbigt är det inte. Gud så varmt det har varit idag! men jag ska inte klaga nu när värmen äntligen är tillbaka, när jag kom hem idag så gick vi till särsta och käkade middag och sen så badade jag lite med Wilma men hon frös ju bara hela tiden typ skakade. Nej nu tänkte jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig och kolla på So You Think You Can Dance;)

Just det, jag glömde bort att skriva lite om midsommar men jag tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder där ifrån istället. För som sagt en bild säger mer än tusen ord.Bilderna har jag tagit av Ellinor:)

:)

Efter 5 dagar och 16 timmar så känner jag kanske att jag måste blogga. Under veckan så har det inte hänt något speciellt, jag jobbar på som vanligt, i torsdag så hade vi lite midsommar firande på förskolan vi dansade runt midsommarstången i spöregnet och sen gick vi in och åt glass med jordgubbar:)
Sen på kvällen så drog jag hem till Desiree, jag kände att jag behövde lite sällskap. Det känns ju lite sådär att åka och jobba imorgon när det är sånt här väder och det ska bara bli varmare och varmare plus att det är flera som är lediga och grejer. Men men det är väl bara att bita ihop och hoppas på att veckan går fort.Nej nu ska jag gå ut och bara njuta av solen, jag bloggar mera om midsommaren senare förhoppningsvis..

Måndag, ny start

Ja då var det måndag, d.v.s en ny vecka med en ny start. Anledningen till att jag inte har bloggat på länge är att jag inte har varit på humör för att blogga plus att vi har haft släkt som har bott hos oss i flera dagar, så jag ville spendera tid med de. Förlåt bloggen. Idag var jag tillbaka på jobbet igen och det kändes hur bra som helst:) efter lunchen så ska ju alla sova (utom en) så då brukar de flesta ta rast en halv timme och sen efter den så var de jätte lungt, det var nio barn och fyra vuxna. Så aa jag fick gå hem, två timmar tidigare och när jag gick därifrån så kändes det jätte skönt, nästan som en lättnad på ngt sätt. 

I helgen har jag gjort några fynd lite här och där;) men tro det eller ej jag har köpt tre par byxor och ett linne:o jag brukar aldrig köpa byxor. Jag köpte ett par skitsnygga marinblåa höga shorts från SALT och sen köpte jag ett par svarta helt vanliga leggins/jeans och sen hittade jag ett par skit coola byxor på H&M för 100;-


Hej jag heter Jennifer Brink och ja, jag är jätte lat just nu som inte orkar ta en bild på byxorna själv. Men jag kan lova er att ni kommer att se de och de andra grejerna flera gånger;)