Som en dream come true

Natten mot söndagen sov jag superdåligt, för att jag var rädd att fransarna skulle ramla av för att jag har hört/sett att de kan bli jättefula om man sover på sidan. Så efter att ha vaknat ett antal gånger så kunde jag tillslut inte somna om och ont i ryggen hade jag också. 
Jag kollade på klockan och såg att den var åtta, vilket kändes super skönt för då hade jag hela dagen framför mig. Men när jag sen tog upp telefonen och såg att klockan bara var sju så var det inte lika skönt längre.
Söndag förmiddagen kändes hur lång som helst, sen fick jag i uppdrag att skjutsa Emelie in till Uppsala på kalas på eftermiddagen. 
Vid lunch sa Joakim att han skulle leta bil till mig, så jag började också att kolla. Och tillslut hittade jag en Volvo C30 som jag alltid har velat ha och så hittade jag en i Uppsala som såg väldigt lovande ut.
Så då fick vi skynda oss in dit innan det stängde, så vi hämtade upp Emelie tidigare och när vi kom dit så hade de öppet längre. Så då tänkte vi skjutsa Emelie på kalaset först innan jag skulle provköra bilen, men då tyckte bilförsäljaren att jag lika gärna kunde skjutsa henne i den nya bilen till kalas för att slå två flugor i en smäll och jag höll bara med. Och jag föll nästan direkt för den! Behövde bara övertala mig själv litegrann :)
 
Efter att ha släppt av Emelie och kört ett varv tillbaka så bestämde jag mig för att ta med den hem. 
Så när vi sen hämtade Emelie igen så åkte vi hem i en helt annan bil och jag är supernöjd:)
 
Det är nog inte så många som vet men det ha funnits tre saker som har stått högst upp på min önskelista i flera år och det har varit en Macbook Air, en lägenhet och en Volvo C30 och nu har jag allt! Eller ja lägenheten har jag snart, om ett år. 
Så det gäller att jobba på, tjäna pengar och spara! 
 
 
För er som är som mig och inte kan något om bilmodeller så är det såhär den ser ut:)
OBS! Det är inte min bil på bilden.
 

Rå om mig själv lördag?

Det blir inte så mycket bloggande just nu, jag har liksom lite annat att pyssla med och speciellt innan vi ska åka på söndag.
Jag tänkte att min helg skulle bli super lugn och skön, men det känns som att jag har åkt fram och tillbaka överallt.
Det enda jag hade bokat var att åka in till Uppsala på lördagseftermiddagen och göra naglar och fixa ögonfransarna och pyssla om mig själv. Men istället fick jag skynda mig in för att hinna. Naglarna blev jag supernöjd med men fransarna vart jag mindre nöjd med, jag tycker inte att de syns. Från håll ser det bara ut som att jag har målat ett eyeliner streck ungefär.
Sen var själva upplevelsen och servicen inte alls bra där och det känndes verkligen som att de som jobbade där kom dit för att göra sitt jobb för attsen få gå hem, istället för att gå dit och ta hand om sina kunder. Jag kan babbla på i evigheter om deras service och bemötande, men det kanske bara är för att jag själv är i serviceyrket som jag reagerar så mycket.
I alla fall när jag var klar (20 min tidigare som tur var) så fick jag skynda mig upp på stan för att uträtta de sista ärendena inför Aruba innan butikerna stängde. Men jag hittade inte allt som jag och Joakim skulle ha så jag var tvungen att svänga förbi Ica maxi gnista på vägen hem. Sen hem till Joakim för att äta middag och sen åkte jag och Joakim in till Uppsala igen för att kolla på bio. 
Vi såg på The Gift, en thriller som var superbra! Jag kan verkligen rekomendera den även fast jag flög upp ur biostolen några gånger och höll för ögonen ibland, haha.
 
Ja och det var min lugna lördag.
 
 

Hela helgen

Nu känner jag bara att jag måste skriva av mig allt roligt som jag har haft för mig i helgen :)
 
I fredags var jag och Joakim med Emil och Sofia och åt middag inne i Uppsala, sen gick vi vidare till Interpool och jag spelade biljard för första gången, haha. Frågar ni mig så tyckte jag att det gick as bra förutom när jag missade bollarna ibland. Men om ni frågar mina lagspelare så var jag nog as dålig, haha.
 
I lördags stod jag och Wilma och bakade nästan hela förmiddagen, sen på eftermiddagen kom Blomgrens och fikade. Sen hann jag även rensade ut lite gammla kläder som jag ej använder längre.
 
Men i söndags var nog den bästa dagen, jag och Joakim åkte in till Täby centrum och shoppade!
Eller rättare sagt Joakim shoppade för jag hade köpstopp,  men jag bestämde mig i bilen på vägen dit att jag skulle ha ett uppehåll med köpstoppet över dagen bara, hehe.
Men jag är ändå väldigt nöjd över mig själv att jag bara kom hem med tre påsar och då var det bara en påse som var "onödig". Det andra behövde jag faktiskt, så jag känner mig riktigt nöjd :)
 
Just nu har jag så ont i nacken att jag känner att jag inte kan sitta vid datorn längre, så bye bye.
 
Middag från i fredags :)