Mucho!!

Alldeles för mycket att göra, tre sena kvällar i rad med bio, dans och middag har hindrat mig från att plugga till de två proven jag har nästa vecka. Men det får jag plugga ikapp i helgen. Imorgon är det dags för Funky Kidz igen och sen tar jag helg :) super skönt!

Imorgon ska jag få äta hotell frukost och handla påsk pynt som vi senare ska pynta på ett hotell, väldigt rolig skoluppgift tycker jag :)

Nu ska jag och älskling kolla på efterlyst tillsammans eftersom jag inte vågar kolla på det själv...

Fridaaaay!

Hela veckan har varit väldigt skön med två sovmornar och tidiga dagar :) men sen har jag haft väldigt ont i halsen hela veckan :( I måndags fick jag hoppa över dansen p.g.a halsen så då kom jag hem lite tidigare och i tisdags fick vi sluta runt 11, onsdag och torsdag slutade vi runt 14. Idag var det verkligen en onödig dag i skolan, läraren var sjuk så vi fick fylla i ett häfte och sen fylla i en grej på datan så vi slutade kvart i tio! Men jag och några till gick på stan och åt lunch :)

Nej ny ska jag ta helg så trevlig helg på er! :)

London 2013

Nu är jag hemma igen till det gammla vanliga men jag har haft det jätte bra i London och det var hur kul som helst :)
Jag tänkte lägga upp lite bilder från resan och det vill säga shopping, London eye och Madame tussauds :)
 
 
Jag försökte lägga upp det här inlägget igår med Joakims ipad men det krånglade med bilderna och nu så har vissa bilder försvunnit för jag hade fler bilder från Madame tussauds, London eye och på mina shoppingpåsar ;)