Back in school

Hahaha jag tror den där beställningen från nelly hjälpte, eftersom idag var jag tillbaka i skolan ;) usch jag hatar verkligen tisdagar, matte och no på samma dag :( jag vet inte vrf jag var tvungen att bli frisk just idag. Fast så här mycket garvade jag nog inte igår:P haha nej nu tänkte jag skriva lite på spanskan eftersom inte jag kommer vara med på hela spanska lektionen på fredag.
 
Nej nu sa jag plugga lite spanska och sen kanske jag fortsätter på min dans som jag håller på med, de visste ni inte va;)

P.S  en ny header kankse e på gång:)

Sjuk:/

Nu är det dags att blogga igen. Idag har jag suttit i sängen och kollat på tv och suttit framför datan hela dan. Skit kul verkligen(Y) Jag gissar på att jag blir hemma från skolan imorgon. Jag hostar hur mycket som helst och så har jag ont i halsen. Igår var jag väldigt snorig också men det har försvunnit idag, men idag är hostan värre... men nu har jag ju iaf tid att göra en ny header;) nej nu ska jag beställa lite kläder och kanske göra en ny header så får vi se om jag blir friskare:P hahahahaha


Jag fortsätter väl och går i mina rosa tofflor;)