Hej mitt vinterland!

Vilket härlig väder vi har ute, det snöar för fullt och det är såna här härliga stora snöflingor, jag hoppas verkligen på att snön kommer att få ligga kvar nu! Man blir på så mycket bättre humör och man får betydligt mer julstämmning, nästan så att man börjar sjunga jullåtar, haha. Å andra sidan så längtar jag inte direkt efter när jag ska ut och köra bil i det här vädret..
 
Nedräkningen fortsätter! Nu är det bara 22 dagar kvar tills vi får nyckeln och idag ska jag och Joakim åka och kolla på lägenheten för första gången! Och ja jag är lite nervös, mest över att det inte kommer att kännas bra. Jag försöker att inte ha för höga förväntningar, antagligen så kommer lägenheten vara betydligt mindre än vad jag har föreställt mig i huvudet. Men det som oroar mig mest är om det inte kommer att kännas som vår lägenhet, att man kommer in och känner bara att nej det här är inte vår lägenhet, den känslan är jag mest nervös över.
 
I helgen var Novemberkåsan som som jag har pratat om en del..
Allt gick superbra och det är som om att någon har tagit en stor sten och flyttat den från mina axlar. För nu känner jag mig betydligt lugnare och mer avslappnad. Det gick superbra för pappa, han kom på plats 11 i sin klass och på plats 40 totalt av nästan 200 åkare. Och med hans revben så är det superbra! Däremot vet jag inte riktigt hur han mår nu, jag har inte hunnit prata med honom sedan dess. Jag tror att vi alla var lite små nervösa över hur det skulle gå för honom och hans revben.
Jag tog med mig Emelie och Albin och kollade när pappa startade, jag och Emelie var supernervösa när han inte fick igång cyckeln men det var inte bara han som inte fick igång den. Sen var vi ute hela lördagen, jag var med och sålde hamburgare och korv på eftermiddag fram till natten. Det var superhäftigt att se allt detta och i våran "lilla"skog framför allt.
 
Här kommer lite bilder (OBS, vissa bilder är tagna från FB)
 
 
Här är bilder från dagen innan i fredags, när jag och Joakim var ute och fixa lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 månad kvar!

Nu mina kära vänner är det endast en månad kvar till inflytt! Som vi har längtat!! :)
 
Som ni kanske märkt så har jag ej varit så duktig på att blogga, men jag har varit upptagen med packande och jobb och massa annat. Många tyckte nog att jag var knäpp när jag började packade redan i början av oktober, men det har inte varit så många tillfällen som jag har kunnat gjort det på. Så nu ligger jag ganska bra i fas, men det finns ändå lite mer som jag skulle kunna packa ned. Jag har ej räknat exakt men jag tror att jag är uppe i 10 flyttkartonger.. 
 
Så nu hoppas vi på lite snö så man får den här julkänslan. Men det behöver ej komma denna vecka utan det kan komma nästa vecka tycker jag eftersom det är Novemberkåsan nu till helgen och jag ska stå ute i stort sett hela dagen.
 
Nej nu ska jag ta lite kaffe och vara social med mormor, Glenn och Wilma som jag har som sällskap nu idag innan jag ska till jobbet.
 
Här kommer en bild från i lördags när Joakim överraskade mig med bowling efter jobbet. Dock hatar jag överraskningar vilket han vet och det är därför han gör så. Men jag fick hänga med kusinerna Sofia och Victor och Emil.