20 år!

Oj oj oj gårdagen vart ska jag börja?!
Jag vaknade vid sju tiden och gick upp på toan och sen kunde jag inte somna om (så typiskt när man fyller år), så vid nio tiden (efter att jag varit vaken i två timmar) skickade jag ett sms till mamma och frågade om jag fick gå upp eftersom jag hade lite och stå i, men det fick jag inte. De skulle pront komma och sjunga. 
 
Vid tolv var vi på Staffangården och gjorde iordning allt och vid två tiden var jag tvungen att åka hem och äta något, innan jag hungrade ihälj. Sen helt plötsligt vart det jättestressigt att göra sig iordning, även fast jag tyckte att jag hade förberett och lagt fram allting innan. Men typ 5 i fyra kom jag till Staffansgården och då hade några av gäster redan kommit. 
Gästerna rullade in, vi åt smörgåstårta, hade lite frågesport, åt efterrätt och delade ut pris. Mammas lag vann vilket kanske inte var så konstigt, men att pappas lag kom delad sista plats var kanske lite konstigare men roligt. 
 
Jag hann dricka två glas bål och två glas vin från min dunk och så hann jag dansa två danser och sen fick jag super ont i magen, det var nästan som magknip men ändå inte. Jag behövde liksom inte sätta mig på toan, utan jag bara satt uppepå och bad Mikaela och dra ner min klänning som satt så tajt över magen så att jag kunde andas och sen satt jag där med papperskorgen i famnen och grinade och skakade och försökte andas. Jag hade riktig panik över att jag skulle spy eftersom jag är så himla rädd för det. Men jag klarade mig från det som tur var.
Jag antar att det var all stess som la sig. För full var jag inte och jag hade inte ätit något med gluten i.
Vid halv tolv kunde jag ta mig ut till bilen och fick skjuts hem och redan när jag kom ut och satte mig i bilen så kände jag mig betydligt bättre. Så fort jag kom hem så gick jag och la mig.
 
Det känns bara så tråkigt idag, det känns inte som att jag hann klart igår. Jag ville ju dansa mer och hinna sitta ner och prata med flera som jag inte hann prata med. Och det var känndes supersvårt att åka därifrån utan att säga hej då till alla. Jag vile ju vara kvar och festa!
 
Men men det var inte jag som bestämde att åka hem utan min kropp. Men idag är jag på banan igen:)
Jag tänkte lägga upp lite bilder och sen måste jag gå och packa klart inför London som väntar ikväll.
 
Bilderna kommer inte komma i ordning och jag har inte ens kollat och rensat utan jag la upp alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt i veckan

Tiden går så fort när man jobbar från 07:30-12:00, kanske inte är så konstigt eftersom det bara är 4 och en halv timme. Jag gjorde det som jag alltid gör där, att städa. Jag tror att jag höll på och skurade golvet i en timme eftersom jag blev avbryten av golfarna som kom in med jämna mellanrum. Men tillslut blev jag klar lagom tills Miakela kom och löste av mig:)
Sen hade jag ju lovat att jag skulle följa med mamma och Wilma in till Uppsala på parksnäckan, där de fanns massa barnaktiviteter och sen var det allsång med sångpiraterna. Jag åkte från jobbet, parkerade bilen hemma och hoppade in i nästa bil, jag hann inte ens byta om. Så jag fick åka in i jobbkläderna, men det gick ju det med.
 
Efter att ha varit där i några timmar så åkte jag hem till Joakim och jag somnade ganska fort vid 22 tiden, jag var helt slut.
 

 
Det känns ändå som att jag har hunnit blogga en del den här veckan, det trodde jag inte. Men allt flyter på väldigt bra inför festen och London, än så länge. Jag har ju typ skutit upp allt till fredag eftersom jag är ledig då och det är dagen innan, men det går säkert bra:)
Nej nu tänkte jag äta lite och sen ska jag bege mig till jobbet!
 
Ha en bra dag!

Bockat och klart!

Idag hann vi med mer än vad jag trodde och det känns super skönt när man kan bocka av massa saker. Så nu väntar jag bara på att det ska bli lördag eller iaf fredag så att jag kan sätta fart och förbereda allting.
Jag känner mig riktigt taggad inför lördag och jag har verkligen tänkt igenom allt och hoppas att jag inte har glömt något. Jag tänker att nu när jag har tänkt igenom allt och planerat och vi har handlat, så kan jag slappna av och blir det inte som jag har tänkt mig så är inte det hela världen och är det något som saknas så tar vi det då.
Vi tar kvällen som den kommer och gör den till en kväll att minnas!
 
Imorgon ska jag upp 05:30, känns sådär.. Men jag ska till jobbet och så jobbar jag bara till 12 ungefär och sen ska jag åka med in till Uppsala, till stadsparken där det är något barnjippo. Sen får vi se vad jag gör av resten av dagen:)
 
Haha, jag gillar verkligen den här bilden! För det fösta så har jag blåa ögon vilket jag tyckte att jag ändå passade i. Men jag älskar minen som säger "ja, jag vet att jag inte skulle äta mer men det bara blev så. Och du behöver inte takort på det"