Onsdag och det nya livet fortsätter

Mitt nya liv fortsätter och än så länge går det bra, bara det att jag nu har hamnat i en mat period då jag är konstant hungrig. Känns ju sådär kul nu när jag ska minska ner mitt ätande.
Sen så är man ju självklart sötsugen nu också när man verkligen inte får äta det. Tidigare har jag lagt av med att förbjuda sötsaker (efter ett antal försök), för då blir jag bara mer sugen på det. Det räcker med att inte tänka på det och bara försöka undvika det. Lättare sagt än gjort, jag vet!
 
På förmiddagen idag var jag ute och körde mitt andra träningspass, det var så skönt att vara ute och gå i solen. När jag var klar så satte jag mig mot husväggen och läste lite i min bok, det var hur härligt som helst. Men nu ville solen inte vara med längre, jag som hade tänkt att gå ut och sätta mig igen innan jag ska iväg till jobbet.
 
Från morgonpromenaden
 

Mitt nya liv börjar idag!

Idag har det varit en lugn dag, vilket känns väldigt skönt efter de tre hektiska dagarna som har varit.
Idag startade mitt nya liv, känner inte så stor skillnad ännu. Fråga mig om några veckor igen kanske.
 
Jag körde mitt första träningpass idag som bestod av 40 minuter snabb gång och sen några magövningar, övningarna var så jäkla jobbiga när man gör de på rätt sätt, hehe. Som tur var så fick jag hjälp av Joakim :)
 
Efter det satt vi ute och bara njöt av solen och läste varsinn bok, hur skönt som helst!
Sen åkte vi och handlade till maten, det blev ett nytt recept på någon asiatisk kycklinggryta med nudlar som var helt okej :)
 
Nu har vi kollat på några avsnitt av en serie som vi följer tillsammans som heter Mad Dogs, helt okej serie beror ju på vad man gillar såklart :)
 
Såhär skönt hade vi det idag :)
 

Från det ena till det andra

Dagarna är så fullbokade att jag inte hinner med och skriva om de.
 
Igår gick vi upp hyfsat tidigt för att åka till Åkersberga och hälsa på Joakims gammelmormor som har flyttat till ett ålderdomshem där. Jag kan säga att besöket blev väldigt känslosamt.
Man får sig en liten tankeställare efter att ha varit på ett ålderdomshem sådär att man verkligen ska ta vara på tiden med sina nära och kära innan det är för sent, för mot slutet så går det väldigt fort.
 
Efter besöket åkte vi och åt lunch och sen vidare för en fika, sen på vägen hem var jag helt slut så jag sov i bilen hela vägen. Väl hemma så hade vi ungefär en och en halv timme på oss innan vi skulle vara hos farmor och Kjell på middag. Så det var bara att vakna till och fixa till sig.
 
Farmor hade gjort en jättegod "tårta" som bestod av philadelphiaost, creme fraiche, rödlök och sen fiskrom. Som man sen hade på kex eller chips, hur gott som helst!
Sen bjöds det på den traditionella laxen som alltid är så god och sen vart det efterätt :) Så ja jag passade på att äta eftersom det var min sista dag att äta vad jag vill för idag börjar mitt nya liv.
 
Det blev inte så jättesent vilket jag tyckte var ganska skönt eftersom jag var trött efter dagen och hade lite ont i magen och min mage är inte att lita på! Det kan göra lite ont ena studen men sen kan det göra så ont att man inte vet vart man ska ta vägen. Så det var bara att gå hem och lägga sig, det är tur att det är krypavstånd från farmor till Joakim.
 
 
Haha, jag tycker att den sista bilden sammanfattar kvällen ganska bra :)