Fryser!!

Idag mår jag inte bra! jag har haft ont i magen hela dan och knappt ätit något. Och just nu sitter jag i soffan inlindad i en filt och fryser häcken av mig. Men nej nu måste jag plugga lite matte, matte prov på torsdag:(  


Ja, jag vet att bilden e skit snygg!

Bilder!

Jag sa ju innan att jag skulle lägga upp lite bilder, men de som jag tänkte lägga upp, dem struntar jag i. Jag vill ju inte skämma ut mig helt! men istället får ni lite och då menar jag verkligen lite bilder från i sommras när jag var i Rossön.

Sommarens pose: Tummen upp! (Y)

Jag bjuder verkligen på de här bilderna!!


Ja, jag kanske var kissnödig också!


och ja, jag vet att jag ser ut som.. jag vet inte vad på vissa bilder. Och jag kan säga att det här var inte alla "tummen upp" bilder;) Och jag kommer troligtvis ladda upp fler bilder någon gång från rossön:)

En helt vanlig söndag..

Precis när jag skulle göra ett inlägg tidigare idag så kom Emelie och Petter, och jag hörde inte när det kom. Så jag vart lite chockad när Emelie kom in i mitt rum, bara sådär;) haha.. Aa och så fikade vi och spelade vi galen panna tyvär så vann jag inte.. haha jag kunnde inte ens lista ut jultomten:) nej nu hinner jag inte blogga mer vi ska gå till Tessa och morfar och käka thaimat (idag igen:)) och sen åker jag till dansen. Men sen när kommer hem så tänkte jag kanske ladda upp lite bilder.. vi får se;)