Vemdalen 31 Mars

Hoppas alla har det kul i skolan där hemma:P:) haha nej nu ska jag inte vara taskig mot alla er! själv så har jag väl det hyfsat.. har ont lite här och var i kroppen. jag trodde att jag skulle få vila idag från skidorna (jag har skit ont i fötterna!) men nej då skulle vi ut och prova på längd skidor (jag vart tvingad!) men jag fick åka på mina slalom skidor. Men precis innan vi skulle åka vessla (stavas?) så hade jag alldeles för ont så jag kunde inte åka med. Eller med vart jag ju ändå jag fick sitta inne i vesslan.. ja jag har väll inte så mycket att säga, förutom att Emelie och Petter kommer upp imorgon!:D

och om du läser det här Fredrik, så vill jag bara säga en sak: Svikare, svikare, svikare, svikare..


Bara för att jag saknar dig Dessie, och för att jag inte gillar bilden<3

Ledig;D

Hoppas alla har haft det bra i skolan idag;) själv så har jag åkt skidor med Icke, Marianne, Martina och Nisse (några från skåne) haha jag diggar deras dialekt;D jag är faktist riktigt nöjd över att jag inte ramlade idag, hahaXD fast om jag tänker efter så var det för flera år sen som jag ramlade sist;P aja nu ska jag gå vi får gäster om ungefär fyra minuter:)


Och just nu så får ni stå ut med bilder från google och bilder som jag kanske har lagt ut förut, men vi får se om jag kanske lägger in lite andra bilder;)