Min tur dag?

Jaah, brink är tillbaka var det.. hehe nej men anledningen till varför jag inte har bloggat så mycket denna vecka, är för att jag har haft alldeles för mycket att göra. Och det kan vara så nästa vecka också e jag rädd för..
Jag kan ju börja med att säga att jag fick sommarjobbet som jag ville ha:) jag ska sommarjobbat på spillkråkans förskola som tyvär ligger ute i Alsike, men jag tror att jag klarar mig;)

Igår måste ha varit min turdag. Det började med matteprovet för alla andra så var det helt vanligt, men jag tror aldrig jag har fått så högt på ett matteprov förut. Sen så åkte jag in till stockholm och träffade Emelie, vi gick till Cheap Monday utförsäljningen och där hittade jag tre t-shirtar och en klänning och de kostade typ 180kr, d.v.s ingenting! Sen gick hittade jag både balklänning och skor, till och med två par skor:) skiit bra(y) sen gick vi och köpte mat på max och så satt vi under körsbärsträden och käkade, super mysigt! Jag var riktigt nöjd med den dagen!

Dagens outfit: (även en av de nya t-shirtarna)Brink är tillbaka!

Ja som ni kanske märkte så tog jag en liten bloggpaus under lovet.. inte för att jag tyckte att jag förtjänade det..   För er som vill veta vad jag gjorde i påsk, så tänkte jag visa min påsk i bilder:Funkykidz uppvisning!

Idag har jag spenderat största tiden på hälsohuset, det har varit funkykidz uppvisning. Så först var jag och kollade på Emelie och hon var jätte duktig! sen så gick jag hem och käkade och sen direkt tillbaka för att dansa. Det var jätte kul att dansa med barnen på scen, vissa vart helt stela och vägrade att dansa men så är det. När alla instruktörer skulle gå upp så hade min fot somnat helt så jag kände inte den när jag gick upp på scen, jag måste ha sett helt sjuk ut. Efter att jag hade hjälpt till att plocka undan så gick jag hem och bytte om och sen in till uppsala och dansade. Så ja jag har dansat hela dan.


Bilden är jätte dålig men det var den ända jag fick.