Färna Herrgård

Måste bara tipsa om ett supermysigt ställe!
 
Jag och mamma hade en supermysig spahelg tillsammans på Färna Herrgård i mitten på juni.
Vi åkte dit så att vi var där runt 14 på lördagen när det var incheckning, sen köpte vi till afternoon tea med massa bakelser och scones. Sen gick vi och badade och läste lite innan det var dags för världens skönaste behandling, sedan gick vi tillbaka till rummet och gjorde iordning oss för en fyra rätters middag.
 
På söndagen gick vi upp och åt frukostbuffè och sen badade vi lite till, sen checkade vi ut vid 12 och gick till Herrgårdsboden- en stor lada på 300kvm med inredning och mycket annat. 
 
Personalen var super trevlig, maten var suergod och att vara glutenintolerant var inget problem alls. Miljön var också ett stort plus det var hur fint som helst.
 
 
Huvudbyggnaden


Herrgårdsboden
 
Spaavdelningen

Min och mammas ingång
 

Allt detta fick jag när jag bad om glutenfritt (och nej, jag åt inte upp allt)
 
Rätt nr. 1


Rätt nr. 2
 
Rätt nr. 3


Rätt nr. 4
 
Frukost!

Jag kan verkligen rekomendera detta ställe om man bara vill komma iväg en helg och verligen slappna av.

Nu är det dags igen

Nu har jag bestämt mig för att komma igång igen.. Vet inte hur många gånger jag har sagt det tidigare, men nu ska jag verkligen försöka. Jag har velat börja blogga igen ett tag nu, men det känns som att det har hänt så mycket sen sist så man vet inte vart man ska börja och sen vill man inte skriva ett superlång inlägg och sen har man inte tid att fortsätta blogga.
 
Jag måste bara berätta om min helg!
I fredags var det sista dagen på hotellet inför semestern och jag blev bjuden på lunch av mina två jobbarkompisar och jag fick även en födelsedagspresent i förskott:) Sen på kvällen var vi hos Eric och Lena och firade Eric som fyllde år igår, grattade även Sofia som tog körkort i fredags!
 
I lördags var jag ledig och höll på och pyssla lite hemma, sen åkte jag till Joakim med Sofia och Emil och vi försökte sola och bada (gick sådär). Sen skjutsade jag grannar in till Uppsala och tjänade lite snabba cash;) Sen hem till Joakim igen för lite vindrickande med grannarna. 
I söndags fick jag äntligen jobba med Mikaela på golfbanan och sen var hon snäll och lät mig åka hem före henne så att hon fick jobba över, så att jag kunde åka till farfar och Yvonne där det var middag, tipspromenad och 5-kamp.
Vill också bara säga att jag kom på delad andra plats av tipspromenaden och 5-kampen! Annars brukar jag alltid ligga bland de sista.
 
Alltså denna helg har jag känt mig så glad och så avslappnad och att få vara med min släkt gör mig så glad och tacksam över att jag har dem!
All kärlek till er!
 
 
Lite bilder från helgen, jag måste bli bättre på att ta bilder!