Amazing!

Idag har det varit en väldigt bra dag tycker jag trots nationella prov:)
Provet gick väl sådär jag chansade på de flesta frågor, jag har aldrig tyckt om att läsa så och jag läser väldigt sakta och sen tänker jag på helt andra saker så jag måste läsa om. Idag kände jag att jag inte hann läsa om texterna så då blev det att jag chansade istället, så vi får väl se hur det går.

På idrotten fick vi dansa vilket jag tycker är väldigt roligt, vi vart fyra grupper och så skulle vi göra en egen åtta och sen visade det sig att vi skulle sätta ihop allas åttor och till musik blev det väldigt svårt. Man skulle hålla reda på vems åtta det var först och vilka steg och allt, men det var väldigt roligt! :)

När vi kom till station idag så fick vi syn på Danny och det roliga var att alla som stod och väntade på tåget visste att han var där och det känndes som om alla bara väntade på att någon skulle gå fram till honom så att alla andra också kunde gå fram. Det som jag mest vart chockad över det var att jag såg honom på tv imorse på Vakna med the voice och sen när jag såg honom så hade han samma kläder på sig och då känndes det så overkligt på något sätt:) Han satt iaf bakom mig och Denise på tåget och jag kan ju inte neka till att han är riktigt snygg! Förlåt Joakim


Imorgon är det dags för ett nytt prov och sen ska jag förhoppningsvis vara med Joakim, jag har inte varit med honom på två dagar nu utanför skolan och även fast jag saknar honom så känns det ändå bra att vi är ifrån varandra ibland för att lära oss att man kan vara ifrån varandra även fast vi båda hatar det.


Nej nu har jag pratat på för mycket så nu måste jag gå och duscha innan 90210 och Desperate Housewives börjar, puss och kram

Water for elephants

I fredags gick jag till skolan fast jag kanske inte riktigt var helt hundra, men jag tyckte iaf att jag kämpade mig igenom hela dagen väldigt bra ändå:)  Sen var det en annan sak att jag somnade till vid nio tiden, hehe

I lördags kollade vi på "Water for elephants" som jag inte hade sett innan men som jag hela tiden har velat sett och jag tyckte att den var jätte bra förutom när han var dum mot elefanten, då var jag tvungen att kolla bort och så fick jag lite tårar i ögonen.
I söndags var det dags för funky kidz showen och ja det gick ganska bra, varken jag eller Josefine hade riktig koll på dansen men vi lyckades iaf och vi hade kul det är ju huvudsaken har jag lärt mig :)

Imorgon börjar den här roliga veckan med prov tre dagar i rad som tur är så är det två nationella och de kan man inte plugga till och sen har vi även ett prov i service och bemötande och det är inte så mycket plugga inför det heller :)


Nej nu ska jag hitta på lite andra saker, puss och kram :)

Tråk!

Igår både i skolan och när jag kom hem så var jag så sjukt trött och sen försökte Joakim få mig att kolla på fotboll, vilket höll ett tag tills jag somnade ;)

Idag har jag varit hemma för att jag har ont i magen (som vanligt) och sen har jag ont i hela kroppen! Så idag har jag absolut inte gjort någonting, jag tycker att det är hur tråkigt som helst att vara hemma såhär!