Nedräkningen..

..kan äntligen börja!
 
Idag fick vi reda på att vi ska få flytta in den 1 december till Lustigkullagatan! Äntligen säger jag bara! Efter nu 1 år och 5 månader. Så nu börjar det kännas på riktigt. Kanske ska börja packa flyttkartongerna redan nu?!
 
Ikväll åkte jag och mamma till Lager 157. Jag hade sett en tröja/jacka som jag bara skulle ha! Så jag köpte den och lite till.. hehe. Nu har jag riktig köpstopp på allvar, i alla fall när det gäller kläder.
 
Imorgon efter jobbet ska jag och Joakim in till uppsala och käka middag och gå på bio, jag tror att vi har pratat om det i typ en månad nu men vi har aldrig hittat en dag som har passat, men imorgon så.
Längtar redan! Det ska bli supermysigt, vardagslyx bara för oss. Man får inte glömma att göra sånt också :)
 
Happy me today!
 
Här är jackan, den är snyggare i verkligheten än på bilden. 
 

Helgmys!

Thank God, så släppte min huvudvärk tillslut i fredags!
 
På eftermiddagen åkte jag, mamma och Wilma till kondis och käkade glass och hade tjejmys och till middag köpte vi hem thaimat. Det gäller ju att passa på när inte de andra är hemma.
 
Igår var jag, mamma och Wilma på fyrishov och badade och på vägen hem åkte vi och hälsade på min lilla kusin Stella, super söt!
Sen var jag och Joakim och åt middag hos Sofia och Emil, men det blev en tidig kväll för jag var as trött sen badet och är man redan trött så krävs det inte mycket vin innan man typ somnar ståendes.
 
Idag är vi sega, vet inte varför? Jag har typ myror i brallorna för att jag vill hitta på något medan Joakim hellre ligger i sängen och inte gör något alls.. ja vi får helt enkelt se vad vi gör med denna eftermiddag.
 
Ha en fin söndag!
 
 Jag och fina Stella!😍
 
 

Ledig fredag!

Idag är det fredag, solen skiner och jag är ledig!
Dock så har jag världens huvudvärk. Den började smyga sig på igår och blev värre med tiden, men jämfört med idag så var det ingenting.
 
Igår på jobbet hade jag endel att göra och jag sparade även saker till Linda som är vårt nya tillskott i receptionen, så att hon skulle få träna på att göra dessa saker också.
Men ungefär en kvart innan jag slutade eller något så ringde de från Arlanda och vi fick in en flygförsening på ca 140 gäster. Haha ni kan ju gissa hur populär jag var bland personalen den eftermiddagen när flera redan hade gått hem och andra var på väg hem. Och jag själv slutade och skulle vara ledig idag. Men jag tänkte att min lediga dag skulle försvinna i fall det skulle bli mycket att göra, men jag fick vara ledig i alla fall.
 
Men jag stannade kvar igår tills nästan alla hade kommit och checkat in, nästan alla som kom hade humöret med sig men många var trötta, vilket jag förstår! De flesta hade varit på arlanda sen 6 på morgonen.
 
Jag hoppas verkligen att de har fått komma iväg nu till sol och bad!
 
 
Själv ska jag försöka ta mig ut på en promenad och hoppas på att huvudvärken släpper!
 
Ha en fin fredag allihopa, puss på er!