Monday!

Känns inte så farligt att det är måndag idag faktiskt:) 
Jag och Lisa har fortfarande sjukt mycket att göra på jobbet, plus att vi ska hinna med två dagar med utbildningar på det. Ser ut som att det blir att börja tidigare och jobba över denna vecka med. Men det känns som att det är lika bra, jag skulle ändå inte kunna gå hem när jag vet att jag har hur mycket som helst kvar att göra, då skulle jag nog bara bli ännu mer stressad. Visst vi går ändå hem fast vi skulle kunna ha att göra i flera timmar till men hjärnan orkar ju inte mer tillslut. Jag jobbar ju dygnet runt känns det som för att jag drömmer också om att jag är på jobbet och måste svara på massa mejl, springa runt till alla gästerna och svara i telefon. Skit jobbigt, jag kan vakna med ryck av att jag bara inte orkar jobba mer.
 
Nu har jag hållt på och sålt lite grejer på Knivsta loppis och jag funderar på om jag ska försöka mig ut och träna lite, tänkte få med mig mammma också:) Återkommer om hur det kommer att sluta.
 
 
Jag försöker att få mina kvällar att sluta såhär, men det är inte lätt! 

Uppgraderat mig!

Igår ville (hör och häpna!) Joakim åka in till Uppsala, för att han behövde nya shorts och jag följde med så snäll som jag var. Som jag anade så kom jag hem med kanske inte mer grejer men dyrare grejer. Jag slog nämnligen till och köpte ett nytt aktivitetsarmband och denna gång en Garmin, Joakim sa att ska jag köpa ett nytt så skulle jag köpa en Garmin. Så då blev det en lila och än så länge är jag mycket nöjd:) 
Jag slog även till och köpte en epilator, sån som jag sagt att jag aldrig kommer att använda.
 
För er som inte vet vad en epilator är så kan jag säga att det är som en rakapparat som du kan raka ben och armar med som rycker ut hårstråna istället för att bara kapa dem. Vilket gör betydligt ondare men det tar ju längre tid för håret att växa tillbaka.
 
Men den som jag köpte nu är både en epilator, ladyshaver och fotfil i en. Man kan alltså bara byta ut huvudena. Jag provade den igår på smalbenet för att testa, jag kan säga att det gjorde sjukt ont som att det brändes. Tills jag kom på att jag kunde raka med ladyshaver först för att sen dra bort det sista med epilatorn, då gjorde det knappt ont.
 
Såhär ser den ut:)
 
 
 
 

Rossön 2015

Ja jag vet att jag inte är den snabbaste, men här kommer lite bilder från Rossön i sommras. Bilderna får tala för sig själva:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken bra vecka vi hade där uppe med många skratt!