Segelflygning

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev och det kommer nog inte hända så mycket resten av veckan heller, förutom helgen då, då vi har lite planerat :)
 
Igår och idag har vi haft tomt på gäster på jobbet, vilket kan vara skönt ibland.
För det första kan man gå i privata kläder vilket jag tycker är super skönt och sen kan man hinna med att inte bara städa utan också sortera och ändra om lite. Men imorgon kommer det gäster igen och då blir det tillbaka till det vanliga igen :)
Imorgon och på torsdag jobbar jag från 7-19 så jag kan tänka mig att det inte blir så mycket skrivande då.
 
Igår åkte jag, Joakim och Joakims lillebror Daniel ut till ett flygfält där Jessica (Joakims syssling) och Anders brukar hålla till. Daniel fick flyga segelflyg och Joakim skulle också ha gjort det men han hann aldrig då det blev för sent, så han var där idag istället medan jag var hemma och städade och försökte träna.
 
 
 
 
 
Lite bilder från igår, Joakim hann i alla fall provsitta igår :)
 

Midsommar 2016!

Den här midsommar bröt vi våra traditioner och firade hos min farbror Tomas istället eftersom han fyllt 50 år. 
Vi startade med silllunch hemma hos Joakim med hans familj och Ankan. Det blev även sång och 5-kamp.
 
Sen gick vi vidare till Tomas, där vi sedan åt supergod mat som vanligt och chokladtårta till efterrätt. Det vart även mycket sång och sen styrde jag och Viktoria upp lite dans kring "ölträdet". Det var super roligt, alla var med och dansade och vi var väl en 30 pers ungefär. Sen styrde vi ungdommar upp en liten 5-kamp också senare på kvällen i mörkret. Mer om det behöver vi inte prata om eftersom det gick bajs dåligt för mig. 
 
Jag och Joakim var kvar ganska länge eller vi var bland de sista i alla fall, när det började ljusna ute igen efter att det varit mörkt så kände jag att nej nu måste vi gå hem. Men vi hann även med lite vickning fram mot natten i form av smörgåstårta som var supergod.
 
Sen vaknade vi inte fören klockan 11 dagen efter. Vi gick upp och åt frukost och sen åkte Joakim iväg och golfade medan jag var kvar och solade och badade lite.
Mellan klockan 13 och 16 låg jag mest och sov ute, jag somnade till, vaknade en stund senare och var jätte varm så då tog jag ett dopp i poolen. Sen la jag mig och solade igen, satte på en dokumentärpodd men lyckades somna mot slutet i alla fall. Vaknade sen igen och var super varm så jag tog ett dopp till och la mig och solade igen och somnade. Så höll det på ett tag.
Sen kom Joakims pappa ut och frågade hur jag kunde ligga så länge i solen, då vaknade jag till och såg att solen började försvinna så då gick jag in. Sen såg man ju ut efter det också, ryggen, rumpan och benen är tomatröda och det svider fortfarande idag. 
 
Här kommerlite bilder från midsommar!
 
Silllunch hos Joakim
 
Jag och Joakim
 
Min pussgurka
 
Välkomstdrinken
 
Påväg mot Tomas med ölträdet
 
Gäster
 
Ungdomsbordet med farfar och Yvonne
 
Och mera gäster..
 
Tomas hugger in på tårtan med Albin hack i häl, haha
 
Hoppas alla ni hade en bra midsommar, det hade i alla fall vi! :)

Tänt var det här!

Igår hade jag det superlugnt när jag jobbade och jag var hur trött som helst under kvällen. Antar att det kanske är från i helgen. Sen har jag fortfarande typ lock för mitt högra öra sen vi badade i lördags..
Sen kom även min huvudvärk tillbaka.. Förra veckan hade jag konstant huvudvärk varje dag och det hjälpte inte med tabletter, så fort jag vaknade på mornarna så var den där igen. Och jag som inte brukar ha huvudvärk annars..
 
Igår efter jobbet så fick jag inte åka hem och sova, istället åkte jag till pappa och Mita.
Farbror Tomas fyller 50 år idag så vi samlades ett gäng igår på 20 pers vid halv tolv och smällde "lite raketer" eller med andra ord dynamit för honom. Jäklar vad det small! Det var så hela bröstet typ vibrerade efteråt.
När vi hade smällt klart så tågade vi mot huset och där stod hela familjen på trappen och Cathrines mamma från Norge var helt i chock haha stackarn. 
Där bjöds det på bubbel och så sjöng vi för honom!
 
Jag kom inte i säng fören klockan halv två inatt, men som tur var så jobbar jag kväll idag igen så jag kunde sova ut imorse.
 
 
Här är vi påväg
 
Dynamit- Harry, haha
 
Tänt var det här!
 
Mot huset
 
Här står de på trappan och väntar
 
Bubbel! Haha asså min kusiner
 
Nu laddar vi om för en ny dag!