Two more to go!

Det var så himla skönt att sova ut imorse och jag har dessutom hunnit läsa ut min bröllopstidning nu som jag började läsa i typ januari. Men jag har väldigt svårt att sätta mig ner och få ro att läsa.
Nu väntar "bara" två bröllopstidningar till på mig och sen har jag massa böcker att läsa också och nu börjar ju bokrean och det finns fler böcker som jag vill ha. Med andra ord det är dags att sätta igång och läsa!
 
Ja ni kan väl kalla mig bröllopstokig..
 

Jag kom på en till sak.. Jag har ju fredg idag och det väntar en extra långhelg på mig från fredag-måndag. Vad ska jag göra med all den tiden? Antagligen passa på att läsa eller om jag känner mig rätt så kommer jag börja med stor städning eller stor rensning av hela rummet och börja planera inför att flytta hemifrån, fast vi inte har köpt något än.
 

En bättre vecka!

Veckan började super bra och det verkar fortsätta så denna vecka. Jag och Joakim har nya lägenhets planer och när jag kom hem så stod min box med massa vardagslyx och väntade på mig.
 
Dagen gick hur fort som helst idag på jobbet och det känndes som att jag fick mycket gjort och imorgon har jag en lång sovmorgon eftersom jag inte börjar försen klockan 15 plus att jag har fredag imorgon. Så det blir dessutom en till långhelg denna helg. 
 
Månadens Glossybox som gick i kärlekenstecken 
 
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite tänka jag:)
 
 

Se vad jag nu har gjort!

Nu har jag gjort det och jag är så sjukt jäkla nöjd och stolt över mig själv!
Jag var så sjukt nervös när jag satt där och väntade att jag bara skakade och nästan började gråta, men som tur var så kom Olivia precis i tid och stöttade mig och höll mig i handen. Jag hade förställt mig den värsta smärtan, att det skulle göra så ont att jag nästan skulle gråta. Men det var inte så farligt med tanke på att det ändå var på revbenen, jag klarade av att stå ut hela tiden.
 
Det känns som att någon sticker en med en nål flera gånger och när det gjorde som ondast så kändes det som att någon drar en nål i huden på en. Men jag grinade inte och det tog inte så lång tid, bara man fokuserade på att andas så gick det hur bra som helst.
 
Här kommer den!

 
 
Till er som vill tatuera er vill jag bara säga, tänk igenom vad ni vill ha för något och tänk igenom det noga- det ska ju ända sitta på er kropp för resten av livet.