Klassens Smile:D

Igår så hann jag faktiskt inte blogga, efter att jag hade fixat sminket och varit hos frissan så vart det ganska brotom hem och byta om och fixa det sista som t.ex lösögonfransarna! shiit asså, jag vart skit nöjd med håret det vart mycket bättre än vad jag trodde att de skulle bli:) sen så vart det lite struligt med lösögonfransarna de ville inte sätta sig och sen så trsslade ena in sig i mina riktiga ögonfransar och aa.. men men till sist så vart allt bra:)
Själva balen var jätte rolig, lite kallt bara men aa det gick;) Jag vart nominerad till Klassens smile 2011:D väldigt roligt, tack för det;) Och aa ni kan ju inte påstå att jag inte dansade? för det gjorde jag, fötterna mår väl inte så bra idag jag vart desutom stämplad av Beate.
Okej ni får inte klaga på hur jag skriver för jag e typ ganska seg och så orkar jag inte skriva och gå in på detaljer direkt.

Jag kan ju säga att jag är måtligt taggad på att dansa om några timmar.

Lite bilderVentilerar lite bara :)

Jag tänkte bara säga att de flesta är så negativa när de gäller balen. För de första så har alla redan fixat allt tills imorgon och ni kan ju inte bara skita i det nu? Asså tänk det är bara en rolig grej som de flesta gör, de e tradition!
Ja det jag skulle säga egentligen.. jag fick reda på resultatet från nationella i matte och kemi och ja där sjönk mitt humör kan jag säga. Jag tror inte att jag behöver säga mer..? Men iaf idag på idrotten så fick vi tid till att öva på en dans inför skolavslutningen och den här gången var alla killar med. Och jag tyckte att det gick jättebra, alla var skit duktiga! även fast jag stod med ryggen emot men..
Alla hade roligt iaf och det är de som är huvudsaken med det hela!

Nej nu ska jag gå och duscha, igen.. sen ska jag prova allt tillsammans inför balen:S


gammal bild på mig och Dessie!

My nails

Ja det var jag igen, tänkte bara berätta att igår var jag och gjorde mina naglar med Desiree. Efter skolan så gick jag med henne hem och sen så skjusade hennes mamma in oss till stockholm. Och ja, det började med att de var en trafikolycka så vi fastnade i köer och sen så hittade vi inte riktigt så vi körde lite fel och sånt. Så aa vi kom en timme försent.. pinsamt.. men iaf det var en tjej som gjorde naglarna och hon började på Desiree och då satt jag och väntade och kollade på typ i en och en halv timme. Sen var det min tur och det tog lika lång tid. Så jag var hemma vid kvart över nio igår och så fick jag ställa mig och laga mat så jag satt och käkade middag halv tio, haha sen fick jag så ont i magen så jag var tvungen att gå och lägga mig.
Men hon som gjorde naglarna var väldigt duktig och jag är väldigt nöjd med de:)


Såhär ser mina naglar ut, jag har en sten på långfingret på båda händerna (Desiree har stenarna på ringfingrarna)
Det känns ganska konstigt att ha de här naglarna, jag e ju typ handikappad. Asså jag har ju inte ens haft ett par lösnaglar någongång och sen så ska jag ha de här. Jaja jag ska göra allt för att de inte ska gå sönder, speciellt inte innan balen.