Kvalborg!

Denna vecka har varit lite hektisk faktiskt.
I torsdag träffade jag och åt lunch med två tjejkompisar, vilket var supermysigt men det borde göras oftare! Jag hann även gå in i några butiker också, hehe. Jag köpte bland annat ett par super coola örhängen som jag senare gick och visade alla på jobbet :) (haha dock inte gästerna!)
 
Är de inte coola? Det är lösa paljett stjärnor i en liten glaskula som ska sitta bakom örat.
 
 
Igår klockan 9:45 satt jag redo med telefonen för att köpa två biljetter till Adele som uppträdde på Tele2 arenan samma dag. Dessa sista minuten biljetterna skulle släppas klockan 10 och jag fick tag på två biljetter och fick välja platser och allt och när jag skulle betala så hängde sig hela sidan, jag tror jag satt och uppdaterade den i typ 10 minuter. Men sen kopplades jag ifrån på något sätt och då skyndade jag mig in på hemsidan igen och skulle köpa nya biljetter men då var allt slutsålt! Så jävla surt! Just när jag verkligen hade två biljetter också :(
 
Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt aldrig haft en riktigt idol, när man var liten så gillade man ju Britney Spears, Spice girls och flera andra. Men jag hade aldrig riktigt någon favorit bland dem, eller någon som jag verkligen var besatt av utan jag tyckte att alla var lika bra.
Men nu på äldre dar så har jag fastnat för Adele, jag tycker att hon är så himla bra och hon verkar vara så äkta. Hon är inte pinnsmal som de flesta andra artister och hon verkar verkligen ha fötterna på jorden. Jag har sett flera klipp på henne när hon inte sjunger och hon verkar ha sån härlig personlighet med riktig "Jennifer humor" där hon också kan driva med sig själv.
Jag läste att efter hennes konsert som hon då hade igår så ska hon lägga karriären på hyllan i fem år för att vara med sin 3-åriga son, vilket jag tycker är fantastiskt! Att hon ändå kan släppa karriären ett tag för att inte missa sin sons uppväxt, jag tror inte att det är många andra artister där ute som har gjort det. Jag tror att de flesta blir så besatta av berömelsen och publiciteten att de bara fortsätter.
All kärlek till dig Adele!
 
 
 
 
Men fredag kvällen slutade bra i alla fall. Sofia och Emil kom över och så grillade vi lite mat och blandade lite drinkar, när jag sen la huvudet på kudden så somnade jag direkt!
 
 
Nu måste jag gå och byta om för jag och Joakim ska ha lite Valborgs mys :)
Berättar mer om det imorgon!
 
ha en trevlig Valborg allesammans och kom ihåg, varannan vatten!
 
 
 

A little bit of me..

Söndagen blev i alla fall bättre, eller jag hann nog aldrig känna efter eftersom jag och Joakim låg och sov till klockan 11, vilket är väldigt ovanligt för att vara oss. Och sen var hela dagen med rutiner borta och jag gjorde verkligen ingenting. Det var bara en dag som kom och gick.
Mina dippar med det här dåliga humöret kommer smygandes under kvällstid och stannar tills man har somnat men sen på morgonen är det som bortblåst igen.
 
Jag läste i SOLO tidningen om en artikel med rubriken Superwoman Syndromet- Perfekta, duktiga och utbrända.
jag började läsa och fastnade direkt och tänkte, finns det verkligen andra tjejer där ute som tänker lika knäppt som jag? 
 
 
Jag hittade fyra citat från två andra unga tjejer som verkligen speglar hur jag tänker och känner.
 
- Har jag tomt på schemat känns det slappt. Om jag tar det lugnt får jag dåligt samvete.
 
- Ibland händer det att jag kommer hem och gråter i duschen och bara vill skita i alla måsten.
 
- Mitt välmående är fortfarande kopplat till hur jag presterar. Går det dåligt där så tycker jag att jag inte duger.
 
- Du kan känna dig värdelös för saker som andra människor skulle ta med en klackspark.
 
Det andra citatet är inte jag längre,  men så kunde jag verkligen känna förut när jag gick i skolan och kände sån stor press på mig över alla läxor och prov vi hade. Det hela slutade med en utmattningsdepression.
Så till er ungdomar där ute, snälla lyd mitt råd nu och plugga inte ihjäl er inför läxor och prov, plugga lagom mycket! Jag tror att man måste inse ibland att vi alla inte kan få MVG/A på allt vi gör. Vi gör så gott vi kan och nöjer oss med det vi får. Det är ändå ingen som kommer att tacka dig för att du har pluggat som ett djur så att du mår dåligt, ärligt talat så kanske det inte ens är någon som märker det.
Snälla ungdommar lyd mitt råd och ta hand om er själva!

Man kan inte alltid vara på topp!

Gud vilken piss helg jag har haft!
Efter att jag kom hem från jobbet i fredag så sjönk humöret till botten utan någon speciell anledning. Efter middagen låg jag inne i sängen och kollade på serie och ville bara va för mig själv, sen när klockan blev typ nio så såg jag ingen mening med att vara uppe längre eftersom jag mådde så dåligt och det fanns inget som kunde få mig på bättre humör, inte ens Joakim. Så jag gick och la mig.
 
I lördags var jag inte heller på mitt bästa humör, jag och Joakim åkte på lite ärenden i Knivsta bland annat till systemet och köpte lite vin till kvällen. Vi hade bestämt sen tidigare att vi skulle träffa Emil och Sofia och käka middag tillsammans.
 
Efter lunchen var jag ute och tränade, på träningsschema stod det snabb gång och joggning i 60 minuter. Jag begav mig ut trots humöret och tänkte att det kanske skulle bli bättre av lite frisk luft. Precis när jag kommer fram till elljusspåret (efter 20min) så dör min telefon och det blir tyst i lurarna, vilket inte höjde stämmningen på mitt humör! Jag fortsätter i alla fall att börja gå en slinga där men känner ganska snart att jag trappar ner på farten och plötsligt känner jag mig bara för att sätta mig på en sten och börja grina. 
Men jag gick ett varv utan att sätta mig eller börja grina, men det var nära flera gånger att jag bara gav upp. När jag kom hem tog jag en varm dusch för att få upp värmen igen, då kan ni kanske förstå att det inte riktigt blev en träningsrunda.
 
Sen hade jag ingen som helst lust att klä på mig och fixa mig för att träffa folk, jag ville bara vara kvar hemma och ligga i sängen. Men om jag skulle vara hemma så skulle Joakim också vara det och då skulle han bli sur och grinig så jag valde att följa med. Efter att jag hade fått i mig lite mat och ett glas vin så mådde jag faktiskt bra.
 
Ibland tror jag att man bara måste ta sig ut och träffa andra människor även fast man inte alls vill, annars är det lätt att man fastnar i det där humöret. Kvällen var supermysig och ledde till många skratt <3 Tack för det! :)
 
 
Tack kära ni för att ni lyckades göra mig på bra humör igen, även fast ni kanske inte visste om det <3