Ska inte bli sjuk!

Okej just nu är det bara att ladda upp inför november månad!
Det är mycket jobb som väntar och många helger, men det klarar vi!
Den enda lilla detaljen är att jag har fått ont i halsen i helgen, inte mycket men jag känner ändå av den. Så just nu blir det inget ut och träna för min del. Jag som hade börjat fått in rutinen med tre dagar i veckan plus att jag har kunnat börja springa lite nu också(med tanke på mitt knä). Men jag tänker inte ens ge mig ut och chansa nu även fast jag bara känner av lite i halsen. Jag fokuserar istället på att sova längre på mornarna och dricka mycket honungs te.
 
Jag har även insett nu med mitt schema i november att jag kommer att få packa ner alla mina saker ganska snart, då jag inte jobbar helg så har jag något annat inbokat. Och när vi väl får nycklarna och kan flytta in så vill jag ha allt klart så att det bara är att flytta på engång. Det kommer att bli spännande att se hur många flyttlådor det blir.. Det borde inte bli så många tycker man med tanke på att jag bara bor i ett rum. Men om jag säger att jag redan har två flyttkartonger med bara köksgrejer och liknande redan nu och sen ett helt vitrinskåp fullt med mer köksgrejer, så kanske det blir en del..
 
Fördelen med att gå och vänta så länge innan man får flytta in som vi har gjort det är att man hinner samla på sig massa saker. Som nu har vi redan de mesta till köket och det är ganska bra så att vi slipper lägga alla pengar det första vi gör på typ massa redskap till köket. Istället kan vi fokusera på själva möblerna :) Vi har ju redan varit och köpt/beställt soffan och säng har vi :) Så i stort sett är det matbord och soffbord och kanske stolar. (Vi har redan 4 stolar men jag vet inte om jag vill ha de eller inte..)
 
Åhh vad jag läntar till den dagen då jag och Joakim flyttar, nu längtar man som mest när man vet att det är så nära. För att vara exakt så är det 44 dagar kvar!
 
Jag slänger in en av mina favoritbilder från i somras!
 
 
 
 

Emelie 11 år!

Igår var det lillasyster Emelies födelsedag. Jag och Joakim har redan grattat henne i söndags med en del av släkten, men igår var bara jag och Joakim där och åt mat.
Emelie hade beställt tacos som vi åt och tacos är ju alltid gott :) 
 
Det som de konstant pratas om just nu hemma hos de är Novemberkåsan, vilket inte gör mig något :)
Det kommer att bli superkul tror jag, men jag tror att jag kommer att vara ganska stressad över att inte veta vart jag ska vara. Jag kommer att vilja vara överallt! Jag och Joakim har erbjudit oss att hjälpa till om det behövs och än har vi inte fått någon uppgift, men det kommer säkert..
 
Här kommer lite bilder från igår
 
 
 
 Det blev både tacomys, bada badtunna och kladdkaka och glass till efterrätt. Jag kan då tillägga att vi var väldigt trötta och mätta när vi gick hem sen.

Vill ni veta?

Nu kan ni faktiskt få veta vad som har tagit upp den mesta av min tid som jag pratade så mycket om förut.
Det är nämnligen så att mamma och Christian ska gifta sig! De gifter sig den 18 mars 2017.
Och då kanske ni undrar varför jag är så upptagen? Jo för att det är jag som planerar allting! Och det är superkul :)
 
Det var inte riktigt så att mamma och Christian frågade mig om jag kunde göra det utan jag bara satte igång och letade ställe och allting. Hade de planerat detta själva så tror jag inte att de hade valt plats än om jag ska vara ärlig. Men jag tycker ju att detta är superkul och jag älskar ju att planera och bestämma, hehe.
 
Jag har faktiskt varit väldigt effektiv och mycket är redan klart, så jag kan inte göra så mycket mer just nu fören det börjar närma sig.