Victoria's Secret

Jag "råkade" springa förbi Victorias secret på Arlanda innan vi åkte och där fick jag ett travel set av Joakim i förtidig födelsedagspresent och så köpte jag som tre styckna "necessärer" ungefär.

På flygplatsen i Turkiet råkade jag faktiskt gå förbi Victorias secret för där hade jag ingenanning om att den fanns, så jag handlade lite där också. Där köpte jag tre väskor/påsar där man kan lägga grejer i när man reser som tex smycken, hörlurar, laddare och hårgrejer. 


Super bra inköp om ni frågar mig och påsarna står fortfarande på golvet i rummet som jag brukar gå och kolla på lite då och då och le :)

Drömmer mig bort ett litet tag..

Jag började skriva ett inlägg tidigare idag och sparade det för att jag inte hann klart, men det försvann...

Men idag fick jag i alla fall sovmorgon men trots det var jag trött, kanske beror på att jag har varit uppe typ tre gånger på toan inatt av någon anledning?

Jag var på jobbet vid halv tolv idag och runt ett så började det spöregna och åska som bara den! Så jag och Sara stängde för dagen och på den lilla vägen till bilen blev jag verkligen dygnsur och var tvungen att ta av mig skorna och köra barfota hem vilka var jätte skönt :)
Hem gick det inte alls fort och det var jätte obehagligt att köra eftersom jag knappt såg någonting, men hem kom jag tillslut. 
I Knivsta var det super mycket vatten på vägarna och trottoarerna! 

Så det vart en kort jobbdag för mig idag och nu är jag ledig i två dagar:)


Just idag längtar jag tillbaka till det varma Turkiet!

Bodrum 2014

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, jag valde att inte blogga under Turkiet resan och tur var nog det eftersom internet var sjukt dåligt på hotellet. 

Hotellet vi bodde på var väl helt okej, man kände inte direkt någon wow känsla när man kom in, vissa delar av hotellet var jätte fint och andra delar kändes bara helt tomma och stela.

Vi hade bra väder och låg och sola och bada nästan hela tiden, mest bada eftersom det var så varmt!

Jag och Joakim åkte dock på någon maggrej, så Joakim vart dålig i onsdags natt och jag på torsdag, mitt höll i sig hela fredagen också (under min födelsedag, typiskt!) men sen var mitt värsta över, men magen var väldigt känslig och öm dagarna efter det. Joakim däremot har det gått lite upp och ner för, från att må hyfsat till jättedåligt. Han har därför fått varit hemma i två dagar nu från jobbet.
Men förutom det så hade vi det jätte bra:)

Här får ni lite bilder från Turkiet, det känns som att jag har så mycket att skriva om men jag är ganska trött just nu, så jag får göra det imorgon.
 
 
Sista bilden är nästan ett måste om man går förbi, jag kan visa er i bloggen imorgon om vad jag köpte/fick därifrån :)

Godnatt!