Gårdagen

Asså gårdagen! 
Ju närmare eftermiddagen vi kom desto sämre mådde jag. 
Jag hade ju dammsugit och städat huset dagen innan, så det jag skulle göra igår var typ att baka en kaka. Det var i stort sett allt.
Men ändå kom den här stresskänslan fram att tänk om det inte är tillräckligt städat, tänk om kakan inte kommer smaka bra, tänk om inte potatisen blir bra.. alltså massa sånna tankar som egentligen är helt onödiga.
Och så tänkte jag om jag kunde göra mer, som skulle jag ha skurat golven också, jag kanske inte har städat tillräckligt noga, jag kanske skulle ha skalat potatisen och morötterna innan de kommer så att det är klart.
 
Tillslut var jag tvungen att stänga av musiken som jag lyssnade på samtidigt som jag stod och bakade och sen försökte jag sätta mig ner och andas och kollade när Joakim skulle komma för jag kände att det började gå utför. Jag höll på att få en panikångestattak. 
Som tur var så kom Joakim ganska snart och försökte lugna ner mig, men jag hade så himla ont i magen och blev as nervös över allting. Jag gick upp och tog en dusch och försökte slappna av och sen tog jag ett glas vin också. 
Sen skulle Sofia och Emil komma tidigare för att vi skulle planera lite inför vår resa i sommar, så jag kollade om inte de skulle komma snart för då kanske jag skulle slappna av lite mer och tänka på annat. Det blev inte så mycket planering när de kom men det hjälpe mig i alla fall att slappna av.
Sen kom Jenny och Fredrik och kvällen kunde börja! :)
 
Tänk att nästan få en panikångestattack för att man ska ha hem två par som man känner på lite grillmiddag. Då är det ju någonting som inte står rätt till. Jag tror att det handlar om att jag visste om det hela så långt i förväg och sen hade jag inget annat bättre för mig än att städa och hålla på. Hade vi bestämt det typ dagen innan då tror jag att jag hade haft en mer avslappnad inställning till det hela.
 
Kvällen var super mysig och super rolig! Maten smakade jättebra och det gjorde även kakan som jag hade bakat också :) Kvällen slutade med lite singstar, vilket var flera år sen man körde sist. Så nu äntligen fick jag och Emil köra det, vi som har tjatat och självklart så vann jag :)
 
 
Här är min kaka som jag bakade, jag tror att den blev godkänd eftersom det inte fanns något kvar av den sen :)
 
Tack för en supermysig kväll!
 

Kommentera här: