Denna fullspäckade helg

Den här helgen har gått alldeles för fort! Jag har fortfarande en hel lista på saker som jag har tänkt att göra i helgen men som ej har blivit av. Vart tar tiden vägen?
 
Efter lite dålig sömn på fredagnatten, så gick jag och Joakim ut och sprang på förmiddagen. Vi skulle springa till elljusspåret som är en sträcka på nästan 2,2km. Jag var ändå ganska positiv inställd på det, men det kändes ganska hopplöst i början och jag tänkte att detta kommer aldrig att gå!
 
Men jag byggde upp etapper i huvudet och tänkte liksom en etapp i taget fast ändå inte. För om jag tänker en etapp i taget, då blir jag ju inställd på att efter den så får jag vila men så ska det ju inte vara.
Men jag joggade på, kanske inte så snabbt men jag stannade inte i alla fall :) Men vi var ju tvugna att stanna vid ett övergångsställe där bilarna oftast inte stannar för gånde, där fick vi gå och sen gick vi över nästa övergångställe också som kom precis efter och sen körde vi igen. 
 
Jag blev verkligen supernöjd och överraskad över att jag klarade att springa hela vägen, men fick nästan lite panik när jag kom fram för jag var så slut så jag visste inte vart jag skulle ta vägen eller vart jag skulle andas.
Vi körde lite på utegymmet där och sen skulle vi springa hem igen, jag började men insåg ganska snart att benen kommer inte att orka hela vägen hem. Så vi körde lite intervaller blandat med gång, men på slutet kände jag en obehaglig känsla i båda knäna fast på olika ställen. Det var som att när jag lyfte på benen så försvann känseln i en del av knät, så då vågade jag inte springa mer utan gick den sista biten hem.
 
Sen var det snabbt in i duschen och klä på sig för att åka till farfar och Yvonne, då Yvonne fyllde år. Där blev det smörgåstårta med lite rosè vin och sen kaffe med fika, men för min del inget fika utan bara kaffe :)
 
Yvonne*s hemmagjorda smörgåstårtor, jag fick tallriken som står längst upp till höger med precis lagom stora och tjocka bitar!
 
 
Sen när vi åkte därifrån så var det direkt hem och byta om och fixa sig innan vi skulle ner till Mikès och äta middag med morfar, moster och morbröder med familjer. Vilket var super gott och super trevligt! Det är inte ofta som vi alla samlas och ses, vi brukar göra det när morfar fyller år. Vilket han gjorde tidigare i veckan.
 
Hela gänget samlade!
 
Men kvällen slutade inte här! Utan sen gick jag och Joakim hem till Sofia och Emil och kollade på Eurovision Song Contest. Vi kollade på alla bidrag och sen ville jag gå hem för då höll jag på att somna! Vi alla konstaterade att Ukraina var det sämsta bidraget.
När vi kom hem så såg vi faktiskt klart på hela programet, jag tror att jag kom in i en andra andning efter promenaden hem. Och jag förstår faktiskt inte hur Ukraina kunde vinna?!
 
Ja mina kära vänner, det var min lördag!
 
Idag har jag varit inne i Uppsala i Botaniska trädgården tillsammans med mamma och Wilma på Pelle Svanslös dagen! Det var kallt och blåste storm och sanden bara yrde, så man fick gå och kisa hela tiden och kön till kaffet var hur lång som helst, jag tror att jag stod i den nästan i 40 minuter och när jag väl var framme så var kaffet ljummet. Så vi avslutade Uppsala besöket med en fika/lunch på Storken, där det var betydligt godare kaffe och betydligt varmare!
När vi kom hem så ville jag bara ta en varm dusch och lägga mig och sova middag, jag var helt slut! Men nej istället blev det backträning med Sofia, Lena och Emil. Jag var inte alls sugen på att gå ut i det blåsiga vädret en gång till, men jag hade inget val. Men den varma duschen efteråt var värd att vänta på!
 
Nu hoppas jag att vi snart ska äta lite middag och sen ska jag vidare till Joakim.
 
Ha en fin söndag!
 

Kommentera här: