Tillbaka på jobbet!

Det kändes som att det var i förrgår som jag blogga sist, men tydligen var det i måndags.. Jag hänger inte riktigt med känner jag.
 
Jag stannade hemma även i tisdags och var sjuk. Men på onsdagen var jag tillbaka! Det kändes så skönt att gå upp och ta på sig riktiga byxor och sminka sig och göra sig iordning. Jag hatar att vara hemma sådär och bara ligga i sängen och kolla på tv, det kan vara skönt att göra så en dag men sen räcker det tycker jag.
 
Igår skulle jag ner till en klädesbutik i Knivsta som ska stänga igen och hade 50% rabatt på allt i butiken, de har bland annat Vero Moda, Vila och Only kläder. Butiken öppnade klockan 10 och jag var där straxt innan klockan 11 och det var så sjukt mycket folk!
Det var en lång kö från vägg till vägg nästan och när jag hade kollat klart och ställde mig i kön så tog det 50 minuter innan jag var framme vid kassan och kunde betala! Jag hittade en kortärmad blus, en jeansskjorta och strumpor till mig själv, that`s it.
Men sen köpte jag även strumpor till Joakim, en blus till hans mamma och lite kläder till Wilma. Men grejen är att den här rean kommer att fyllas på typ varje dag och jag har tidigare sett två klänningar som jag verkligen vill ha, men såg de inte när jag var där så jag måste vara på min vakt!
 
Sen hade jag en dålig kväll på jobbet, systemet funkade inte som jag ville och så hände det en "gapsituation" där jag i stort sett bara stod och gapade åt det som händer.
 
Såhär glad var jag i onsdags för att få gå till jobbet igen :)
 
Nu ska jag snart iväg till jobbet i detta plötsliga spöregn! Hoppas att det hinner sluta innan jag ska ut. Egentligen skulle jag vara ledig idag men hoppar in åt en annan så hon kan få en ledig eftermiddag :) Jag tycker att det passade perfekt eftersom jag har redan varit hemma en del denna vecka, så det känns skönt att slippa vara hemma ännu en dag.
 

Kommentera här: