Ska inte bli sjuk!

Okej just nu är det bara att ladda upp inför november månad!
Det är mycket jobb som väntar och många helger, men det klarar vi!
Den enda lilla detaljen är att jag har fått ont i halsen i helgen, inte mycket men jag känner ändå av den. Så just nu blir det inget ut och träna för min del. Jag som hade börjat fått in rutinen med tre dagar i veckan plus att jag har kunnat börja springa lite nu också(med tanke på mitt knä). Men jag tänker inte ens ge mig ut och chansa nu även fast jag bara känner av lite i halsen. Jag fokuserar istället på att sova längre på mornarna och dricka mycket honungs te.
 
Jag har även insett nu med mitt schema i november att jag kommer att få packa ner alla mina saker ganska snart, då jag inte jobbar helg så har jag något annat inbokat. Och när vi väl får nycklarna och kan flytta in så vill jag ha allt klart så att det bara är att flytta på engång. Det kommer att bli spännande att se hur många flyttlådor det blir.. Det borde inte bli så många tycker man med tanke på att jag bara bor i ett rum. Men om jag säger att jag redan har två flyttkartonger med bara köksgrejer och liknande redan nu och sen ett helt vitrinskåp fullt med mer köksgrejer, så kanske det blir en del..
 
Fördelen med att gå och vänta så länge innan man får flytta in som vi har gjort det är att man hinner samla på sig massa saker. Som nu har vi redan de mesta till köket och det är ganska bra så att vi slipper lägga alla pengar det första vi gör på typ massa redskap till köket. Istället kan vi fokusera på själva möblerna :) Vi har ju redan varit och köpt/beställt soffan och säng har vi :) Så i stort sett är det matbord och soffbord och kanske stolar. (Vi har redan 4 stolar men jag vet inte om jag vill ha de eller inte..)
 
Åhh vad jag läntar till den dagen då jag och Joakim flyttar, nu längtar man som mest när man vet att det är så nära. För att vara exakt så är det 44 dagar kvar!
 
Jag slänger in en av mina favoritbilder från i somras!