En vecka, ett inlägg! ;)

Okej nu ska jag skärpa till mig! Okej jag kan börja med att berätta lite om veckan, i måndags så pluggade jag ihjäl mig till logi provet som vi hade i tisdags (som btw gick åt hel****) så jag pluggade alltså inte tillräckligt mycket. Annars har vi inte haft något mer plugg, vilket är väldigt skönt :)

Åhh i onsdags jag måste bara berätta! På sista lektionen så fick vi gå ner på stan och samla resekataloger från olika resebyråer, och jag kan säga att min hög vart ganska stor och allt det ska få plats i skåpet i skolan men jaja det går nog ;) men iaf väskan vart väldigt tung och sen skulle jag, Isabelle och Amanda till S.A.T.S inne i Uppsala och "provträna" det var någon speciell grej som Isabelle hade fått. Killen som vi pratade med där inne han rekomenderade en gruppträning som vi gick på, när vi väl kom in dit och det inte fanns någon återvändo så fick vi reda på att gruppträningen bestod av intervaller utan pauser som vi skulle hålla på med i 50-55 minuter. Jag höll på att dö efter kanske 20 minuter och då var knappt uppvärmningen klar, men vi klarade oss iaf och han som rekomenderade den här gruppträningen fick sig ju ett gott skratt ;)
Inte nog med det sen skulle jag ta tåget hem till knivsta och sen skulle jag få gå hem i mörkret med min tunga väska! Men som tur är så har jag en sån fantastiskt underbar kille som kom och börde väskan åt mig! :) Jag älskar dig!<3

Sen i torsdags så var jag hos tandläkaren och det gick ganska bra, även fast jag inte gillar tandläkare. I fredags så var Shanghai Patric här och sov över och sen i lördags så var jag med Joakim hela dagen och jag sov även hos honom. I söndags så skulle jag egentligen varit och dansat men jag hade alldeles för ont i magen så jag kom aldrig dit, Joakim kom över till mig sen och då kändes det lite bättre :) haha men vi somnade ganska fort sen, eller iaf jag och sen gick vi inte upp försen kvart i två idag ;) hehe oops.. Sen så har jag varit på Funky kidz möte och pratat om uppvisningen och om nästa termin. Och efter det så träffade jag Ebba och Ellen och vi skulle egentligen ha våran O.C kväll som vi har pratat om hur länge som helst, men istället vart det att vi cykla ner till Thai och käkade ;)

Ja så det var typ en vecka i ett inlägg, men ni får stå ut med att det är mycket att läsa :) men jag ska faktiskt skärpa mig och börja blogga som vanligt nu när det är höstlov och allt! :)

Fredagens outfit kanske?