Quesadillas

Fredag idag, tiden går fort!
Vart har den här veckan tagit vägen egentligen, känns som att jag inte har gjort något alls denna vecka.
Igår var jag helt slut när jag kom hem, kände mig nästan gråtfärdig på jobbet för att jag hade det så jäkla stressigt. Jag började på konferensen vid 10 och hade fullt upp från början till slut, vid 15 gick jag ner och körde Water Lounge passet fram till 21:30 tror jag ungefär.
Jag hade så sjukt mycket folk hos mig och det var fördrinkar och öl och allt möjligt, de flesta grupper brukar ungefär ha en timme på sig från att de slutar konferensen till de har middag eller fördrink, men igår hade jag en grupp som hade fördrink hos mig vid 17 och sen hade de middag först klockan 20, så de hann dricka en del och det är inte alla som är som små änglar efter ett ex antal öl.
 
När jag väl kom hem så hade jag sånt tryck över bröstet och svårt att andas, sen hade jag även ont i ryggen och i fötterna efter att ha stått i några timmar.
 
Idag var jag lagom trött på jobbet och vi har nog haft ännu mer att göra idag. Haha jag och Lisa satt med en namnlista inför på måndag och kunden hade varit väldigt noggran med att nummrera namnen och rummen och jag och Lisa gick igenom den där listan flera gånger och fick det inte att stämma med det i systemet. Tillslut börjar man ju ana om man dum i huvudet eller vad problemet är. Men tillslut så löste det sig efter att vi bett bokningen hjälpa oss, det var faktiskt inte fel på oss utan det var systemet som visade konstigt.
 
Idag var det jag som lagade middag och det blev quesadillas med fetaost och ruccola. Jag som älskar fetaost!
Här har ni receptet om ni vill testa, det är super enkelt!

Kommentera här: